NOVICE ObO SD Velenje

Aktivno se vključite v delovanje naše politične organizacije!

0 Komentarji
855
28-01-2016

Spoštovane članice in člani,

veseli smo, da ste prepoznali politiko našega mesta kot tisto, kateri ste se zaupali in znotraj katere bi želeli delovati. Naša želja je, da članom Socialnih demokratov omogočimo aktivno participacijo pri izvajanju politike našega mesta. Ena izmed tvornih oblik je oblikovanje Strokovnih svetov, ki bodo delovali znotraj naše Občinske organizacije. V zadnjih letih zelo dobro deluje Strokovni svet za socialna vprašanja, ki izvaja mnoge aktivnosti, s katerimi blaži socialne stiske naših občank in občanov. Z željo, da v okviru delovanja Strokovnih svetov postanemo aktivnejši in prepoznavnejši tudi na ostalih področjih, vam želimo omogočiti aktivno vključitev v katerega izmed naslednjih strokovnih svetov:

1.       Strokovni svet za gospodarski razvoj

2.       Strokovni svet za okolje in prostor

3.       Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja (se preoblikuje iz Strokovnega sveta za socialna vprašanja)

4.       Strokovni svet za izobraževanje in šport

Vse interesente prosimo, da izpolnite priloženo prijavnico in se na ta način aktivno vključite v delovanje naše politične organizacije. Izpolnjene prijavnice nam pošljite do 14. februarja 2016 in sicer na:

  •   Elektronski naslov: info@sd-velenje.si oziroma na
  •  Sedež stranke: Prešernova 1; 3320 Velenje

Vsi prijavljeni boste prejeli vabilo na prvo redno sejo.

V primeru kakršnih koli vprašanj, predlogov in ostalih informacij se lahko obrnete na tajnika stranke B ojana Škarjo in sicer na telefonsko št. 041 776 444.

Prijavnico najdete v priponki!

0.0
Zadnja posodobitev: etrtek, 28. januar 2016, 15:19
Sorodne Novice: Strokovni svet za izobraževanje, kulturo in šport bo v pomlad zakorakal aktivno Aktivnosti ob mednarodnem dnevu boja proti aidsu Andreja Katič se je seznanila z zadnjimi aktivnostimi Štaba Civilne zaščite RS pri oskrbi migrantov Andreja Katič - čestitke ob našem prazniku, 8. marcu Aktivnosti Andreje Katič v DZ RS
SD SD Velenje občinska organizacija strokovni svet aktivna participacija članstvo

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…