NOVICE ObO SD Velenje

Aktivnosti Andreje Katič v DZ RS

0 Komentarji
1834
24-10-2014

V sredo, 15. oktobra 2014, se je poslanka Andreja Katič udeležila 1. redne seje Odbora za infrastrukturo, okolje in prostor. Odbor je obravnaval Predlog stališča Republike Slovenije do Predloga uredbe Evropskega parlamenta in Sveta o vzpostavitvi okvira za dostop do trga pristaniških storitev in finančno preglednost pristanišč.

infrastrukturo

V četrtek, 16. oktobra, se je poslanka udeležila 1. redne seje Komisije za peticije ter za človekove pravice in enake možnosti. Komisija se je seznanila  z Drugim nacionalnim poročilom RS za Univerzalni periodični pregled 2014 in pripravami na ustni zagovor ter s Poročilom Medresorske delovne skupine za boj proti trgovini z ljudmi v letu 2013.

komisija_peticije

V sredo, 22. oktobra 2014, se je, kot nadomestna članica, udeležila 1. redne seje Odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo. Odbor je obravnaval Letno poročilo o delu Informacijskega pooblaščenca  za leto 2013. Katičeva je med drugim izpostavila problematiko objavljanja informacij mladih na najrazličnejših spletnih družabnih omrežjih in možnosti zlorabe teh podatkov. Podala je pobudo, da bi povečali dejavnosti osveščanja mladih o pasteh objavljanja osebnih podatkov na spletnih omrežjih.

notranje_zadeve

V sredo, 22. oktobra 2014, se je, kot nadomestna članica, udeležila nadaljevanja 1. seje Odbora za pravosodje. Odbor se je seznanil s Poročilom o delu Državnega pravobranilstva RS za leto 2013 in Letnim poročilom o učinkovitosti in uspešnosti sodišč za leto 2013.  Druge točke dnevnega reda: Poročilo o delu Specializiranega državnega tožilstva RS za leto 2013, Poročilo o delu Oddelka Specializiranega državnega tožilstva za preiskovanje in pregon uradnih oseb s posebnimi pooblastili za leto 2013 in Skupno poročilo o delu državnih tožilstev za leto 2013 je odbor prestavil na nadaljevanje seje predvidoma v začetku novembra.

1seja_pravosodje

0.0
Zadnja posodobitev: 08. januar, 2015
Sorodne Novice: Mnenje Andreje Katič o prestrukturiranju regije in politiki pravičnega prehoda iz premogovništva Andreja Katič: "Zakaj sem se odločila, da ponovno kandidiram?" Kandidati SD SAŠA na državnozborskih volitvah bodo Andreja Katič, Janja Rednjak in Mark Molnar Andreja Katič: Čestitke ob državnem prazniku, dnevu Rudolfa Maistra Andreja Katič: Dan zmage, ko je okupatorska vojska kapitulirala pred slovenskimi partizani Ministrica Katič: "Novela zakona o kazenskem postopku uveljavlja pravno in pravično državo za vse." Kongres SD izvolil novo vodstvo stranke, podpredsednica postala Andreja Katič [NAPOVED] Predstavitev Andreje Katič, Jana Škoberneta in Aleksandre Vasiljević na VTV televiziji Predstavitev Andreje Katič - Cankarjeva ulica, ob 18. uri Predstavitev Andreje Katič - Kardeljev trg, ob 17. uri
Andreja Katič
19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017