NOVICE ObO SD Velenje

Analiza opravljenega dela v zadnjih osmih letih

0 Komentarji
638
1-11-2018

Svetniška skupina Socialni demokrati Velenje je s podporo vodstva skupaj s strokovnimi sveti, Mladim forumom Šaleške doline, Ženskim forumom SD SAŠA in Forumom starejših SD Velenje pripravila analizo posameznih področij v Mestni občini Velenje za obdobje zadnjih osem let.

Ja, čas res beži! Tudi zadnjih osem let je minilo, kot bi mignil. A vendar je bilo v teh dveh mandatih časa dovolj, da smo naredili veliko, da se je veliko spremenilo in da smo napredovali na vseh področjih.

V prihodnjih dneh vam bomo predstavili nekaj ugotovitev, ki odražajo sliko in posebnosti življenja v Velenju. Preverite kaj vse smo skupaj naredili in kje smo danes!

obkroži 1 za Bojana Kontiča in 4 za listo SD Velenje
#Velenje #nadaljujmoskupaj #analizazadnjihosmihlet

0.0
Zadnja posodobitev: 01. november, 2018
Sorodne Novice: Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Delavci pred kapitalom! Živel 1. maj! Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič: "Velenje je v zadnjih letih dobilo novo podobo!" Obrambna ministrica Andreja Katič ob prvi obletnici dela v vladi Mira Cerarja Andreja Katič skupaj z delagacijo vodstva SD obiskala Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS) Andreja Katič o Programu dela in finančnemu načrtu Agencije za energijo za leto 2015 Tedenski povzetek dela poslanke Andreje Katič
analiza dela bojan kontič lokalnevolitve 2018 SD Socialni demokrati Velenje zadnjih 8 let

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017