NOVICE ObO SD Velenje

Andreja Katič: "Ne enakopravnost jutri, kmalu ali čez 50 let.Enakopravnost danes in zdaj!"

0 Komentarji
1407
12-03-2015

Andreja Katič je v četrtek, 12. 3. 2015, na 6. seji Komisije za peticije ter za človekove pravice in enake možnosti poudarila pomen preventive in pomoči žrtvam nasilja v družini.

 "Na vsako obliko nasilja v družini moramo brezpogojno odreagirati in izolirati storilca, ne žrtve. Da se mora žrtev seliti iz stanovanja, storilec pa ostaja brez posledic, to je nesprejemljivo".  

0.0
Zadnja posodobitev: 16. marec, 2015
Sorodne Novice: Andreja Katič: Čestitke ob državnem prazniku, dnevu Rudolfa Maistra Andreja Katič: Dan zmage, ko je okupatorska vojska kapitulirala pred slovenskimi partizani Ministrica Katič: "Novela zakona o kazenskem postopku uveljavlja pravno in pravično državo za vse." "Boj za enakopravnost žensk še zdaleč ni končan!" Kongres SD izvolil novo vodstvo stranke, podpredsednica postala Andreja Katič Mag. Dejan Židan bo jutri predstavil kandidate SD Šoštanj in SD Mozirje na lokalnih volitvah Za jutri napovedana čistilna akcija je prestavljena Andreja Katič slavnostna govornica na slovesnosti ob odkritju spominskega obeležja v Šoštanju Kandidati Socialnih demokratov za poslance so Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević Predstavitev projekta "Ne pozabi! Ponovno uporabi!"
Andreja Katič Komisija za peticije ter za človekove pravice in enake možnosti SD

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017