NOVICE ObO SD Velenje

Andreja Katič: "Ne enakopravnost jutri, kmalu ali čez 50 let.Enakopravnost danes in zdaj!"

0 Komentarji
1130
12-03-2015

Andreja Katič je v četrtek, 12. 3. 2015, na 6. seji Komisije za peticije ter za človekove pravice in enake možnosti poudarila pomen preventive in pomoči žrtvam nasilja v družini.

 "Na vsako obliko nasilja v družini moramo brezpogojno odreagirati in izolirati storilca, ne žrtve. Da se mora žrtev seliti iz stanovanja, storilec pa ostaja brez posledic, to je nesprejemljivo".  

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek, 16. marec 2015, 00:59
Sorodne Novice: Ministrica Katič: "Novela zakona o kazenskem postopku uveljavlja pravno in pravično državo za vse." "Boj za enakopravnost žensk še zdaleč ni končan!" Kongres SD izvolil novo vodstvo stranke, podpredsednica postala Andreja Katič Mag. Dejan Židan bo jutri predstavil kandidate SD Šoštanj in SD Mozirje na lokalnih volitvah Za jutri napovedana čistilna akcija je prestavljena Andreja Katič slavnostna govornica na slovesnosti ob odkritju spominskega obeležja v Šoštanju Kandidati Socialnih demokratov za poslance so Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević Predstavitev projekta "Ne pozabi! Ponovno uporabi!" Podporo Borutu Pahorju bosta jutri izkazala tudi ministrica Andreja Katič in župan MOV Bojan Kontič Ministrica Andreja Katič predstavila predlog zakona o kritični infrastrukturi
Andreja Katič SD Komisija za peticije ter za človekove pravice in enake možnosti

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…