NOVICE ObO SD Velenje

Bojan Kontič na soočenjih kanidatov za župana Mestne občine Velenje

0 Komentarji
1137
27-09-2014

V minulih dneh se je Bojan Kontič udeležil treh sooočenj kanidatov za župana Mestne občine Velenje. Na odločen in strokoven način je izpostavil dosedanje dosežke Mestne občine Velenje, nujnost sodelovanja s Premogovnikom Velenje, načrte za spodbujanje podjetništva in predvidene projekte za izboljšanje kakovosti življenja občank in občanov.

Televizijsko soočenje kandidatov za župana MOV

»Delovna mesta lahko ustvarjamo samo tako, da ustvarjamo spodbudno okolje za podjetništvo. Občina Velenje to počne že leta, saj smo s spodbujanjem podjetništva ustvarili 50 delovnih mest, 80 ljudi pa zaposlili preko javnih del."

tv_soocenje_1

Večerovo soočenje kanidatov za župana MOV

"Če si kdo misli, da bomo v Šaleski dolini imeli TEŠ, premogovnik pa bodo zaprli, si lahko elektrarno pelje na Tromostovje!"

vecerovo_soocenje

Radijsko soočenje kanidatov za župana MOV

"Rento, oziroma odškodnino, bi morali zaračunati, vendar ne Premogovniku Velenje in ne Termoelektrarni Šoštanj, ampak lastniku, se pravi HSE."

radijsko_soocenje

0.0
Zadnja posodobitev: etrtek, 08. januar 2015, 07:52
Sorodne Novice: Pogledi svetniške skupine SD Velenje na dogajanje v Mestni občini Velenje, september 2019 Srečno, Velenje! Socialni demokrati Velenje se bomo pridružili čistilni akciji Mestne občine Velenje Odgovor na pisni pobudi svetnika dr. Adnana Glotića na 5. seji Sveta Mestne občine Velenje Odgovor na pisno pobudo svetnice Anite Lemež Kljajič na 4. seji Sveta Mestne občine Velenje Vprašanja in pobude svetniške skupine SD Velenje na 3. seji Sveta Mestne občine Velenje Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič odsoten zaradi zdravstvenih razlogov Novo vodstvo Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje
volitve 2014
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…