NOVICE ObO SD Velenje

Bojan Kontič: "Na volitvah obkrožimo številko 10 in zagotovo bomo dobro izbrali!"

0 Komentarji
438
31-05-2018

V torek, 29. maja 2018, so se kandidati Socialnih demokratov Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević predstavili v predvolilni oddaji na VTV Televiziji. 

Zahvala za podporo predsedniku OO SD SAŠA, Bojanu Kontiču
Jan ŠKOBERNE: "Iskrena hvala županu Bojanu Kontiču in ekipi, ki mi, ne le v tem mesecu, ampak ves čas stoji ob strani. Samozavestno Slovenijo predstavljamo v vsakem kraju, vsem ljudem. To je naše sporočilo: nihče ne sme ostati pozabljen in na obrobju, ker je celotna država in vsak človek - središče." #skupaj #naprej
Andreja KATIČ: "Hvala županu Mestne občine Velenje Bojanu Kontiču za podporo moji kandidaturi za volitve v Državni zbor RS. Veliko mi pomeni!
Spoštovani Velenjčanke in Velenjčani, hvala za dosedanje zaupanje! Namenite mi vaš glas. Udeležite se volitev. Hvala za vašo podporo tudi v prihodnje!"
Aleksandra VASILJEVIĆ: "Bojan Kontič, hvala za izkazano zaupanje in podporo!"
0.0
Zadnja posodobitev: petek, 26. oktober 2018, 06:01
Sorodne Novice: Dobrodelni dogodek "Povežimo se" Socialni demokrati Velenje se bomo pridružili čistilni akciji Mestne občine Velenje Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič odsoten zaradi zdravstvenih razlogov SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje Slavnostno zaprisegli župan Bojan Kontič ter svetnice in svetniki Mestne občine Velenje Vnovična zmaga župana Bojana Kontiča, lista SD osvojila absolutno večino v občinskem svetu Bojan Kontič napovedal vnovično kandidaturo za župana Velenja Mag. Dejan Židan bo jutri predstavil kandidate SD Šoštanj in SD Mozirje na lokalnih volitvah Čistilni akciji Mestne občine Velenje se bomo pridružili tudi Socialni demokrati Velenje
Andreja Katič SD bojan kontič Jan Škoberne SD Velenje Aleksandra Vasiljevič volitve2108 poslanci v državni zbor

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…