#SamozavestnaSlovenija Včlani se

NOVICE ObO SD Velenje

Bojan Kontič: "Na volitvah obkrožimo številko 10 in zagotovo bomo dobro izbrali!"

0 Komentarji
148
31 maj 2018

V torek, 29. maja 2018, so se kandidati Socialnih demokratov Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević predstavili v predvolilni oddaji na VTV Televiziji. 

Zahvala za podporo predsedniku OO SD SAŠA, Bojanu Kontiču
Jan ŠKOBERNE: "Iskrena hvala županu Bojanu Kontiču in ekipi, ki mi, ne le v tem mesecu, ampak ves čas stoji ob strani. Samozavestno Slovenijo predstavljamo v vsakem kraju, vsem ljudem. To je naše sporočilo: nihče ne sme ostati pozabljen in na obrobju, ker je celotna država in vsak človek - središče." #skupaj #naprej
Andreja KATIČ: "Hvala županu Mestne občine Velenje Bojanu Kontiču za podporo moji kandidaturi za volitve v Državni zbor RS. Veliko mi pomeni!
Spoštovani Velenjčanke in Velenjčani, hvala za dosedanje zaupanje! Namenite mi vaš glas. Udeležite se volitev. Hvala za vašo podporo tudi v prihodnje!"
Aleksandra VASILJEVIĆ: "Bojan Kontič, hvala za izkazano zaupanje in podporo!"
0.0
Zadnja posodobitev: etrtek 31 maj 2018 13:15
Sorodne Novice: Mag. Dejan Židan bo jutri predstavil kandidate SD Šoštanj in SD Mozirje na lokalnih volitvah Čistilni akciji Mestne občine Velenje se bomo pridružili tudi Socialni demokrati Velenje Bojan Kontič zbral podpise podpore za župansko kandidaturo Zbiranje podpisov v podporo kandidaturi Bojana Kontiča za župana Mestne občine Velenje Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič: "Velenje je v zadnjih letih dobilo novo podobo!" Bojan Kontič zanika odgovornost za domnevno preplačan blok 6 Termoelektrarne Šoštanj Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo Podporo Borutu Pahorju bosta jutri izkazala tudi ministrica Andreja Katič in župan MOV Bojan Kontič Ministristvo županu Bojanu Kontiču zagotavlja, da bo spoštovalo sprejete sklepe Sveta MO Velenje Jan Škoberne, Matjaž Nemec in Bojan Kontič na jesenskem druženju v Šmartnem ob Paki
Andreja Katič SD bojan kontič Jan Škoberne SD Velenje Aleksandra Vasiljevič volitve2108 poslanci v državni zbor

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..


Naroči se na e-novice!

Ko se naročite na e-novice SD Velenje, boste ekskluzivno prejeli informacije iz našega okolja in Državnega zbora RS, poslanca Jana Škoberneta, skozi celo leto.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal za nudenje aktualnih in potrebnih informacij podjetnikom, ki že poslujejo ali tistim, ki šele stopajo na samostojno podjetniško pot.

Podrobneje