NOVICE ObO SD Velenje

Člani SSZSZV SD Velenje podpisali listino temljnih pravic brezdomnih

0 Komentarji
918
12-10-2016

Člani Strokovnega sveta za socialna in zdravstvena vprašanja SD Velenje so se v ponedeljek, 10. oktobra 2016, ob svetovnem dnevu brezdomstva udeležili dneva odprtih vrat Centra hiša – zavetišča za brezdomne Velenje, kjer je trenutno nastanjenih 10 brezdomnih oseb.

Popoldan so preživeli v njihovi družbi in zanje organizirali kuharski dvoboj v kuhanju golaža, s katerim so se po koncu tekmovanja skupaj tudi okrepčali.

Z dnevom odprtih vrat in z zbiranjem podpisov podpore Listini temeljnih pravic brezdomnih želijo v Centru hiša opozoriti na problematiko brezdomnih in na njihove temeljne pravice.

Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja SD Velenje je prebivalcem Centra hiša obljubil podporo in nadaljnje skupno sodelovanje.

0.0
Zadnja posodobitev: sreda, 26. oktober 2016, 09:10
Sorodne Novice: Imenovani člani odborov in komisij velenjskega občinskega sveta Slavnostno zaprisegli župan Bojan Kontič ter svetnice in svetniki Mestne občine Velenje Prednovoletno srečanje Socialnih demokratov Velenje Predstavitev kandidatk SD Velenje za Svet Mestne občine Velenje Iskrene čestitke ob prazniku Mestne občine Velenje!​ Čistilni akciji Mestne občine Velenje se bomo pridružili tudi Socialni demokrati Velenje Tudi Socialni demokrati Velenje podprli akcijo Mladinske iniciative za 3. razvojno os Ženski forum SD SAŠA z gostjama o enakosti spolov, pravicah žensk ... Zbiranje podpisov v podporo kandidaturi Bojana Kontiča za župana Mestne občine Velenje Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič: "Velenje je v zadnjih letih dobilo novo podobo!"
SD Velenje Strokovni sveti za socialna in zdravstvena vprašanja Center hiša zavetišče za brezdomne dan brezdomnih Listina temeljnih pravic brezdomnih

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…