NOVICE ObO SD Velenje

Člani SSZSZV SD Velenje podpisali listino temljnih pravic brezdomnih

0 Komentarji
1029
12-10-2016

Člani Strokovnega sveta za socialna in zdravstvena vprašanja SD Velenje so se v ponedeljek, 10. oktobra 2016, ob svetovnem dnevu brezdomstva udeležili dneva odprtih vrat Centra hiša – zavetišča za brezdomne Velenje, kjer je trenutno nastanjenih 10 brezdomnih oseb.

Popoldan so preživeli v njihovi družbi in zanje organizirali kuharski dvoboj v kuhanju golaža, s katerim so se po koncu tekmovanja skupaj tudi okrepčali.

Z dnevom odprtih vrat in z zbiranjem podpisov podpore Listini temeljnih pravic brezdomnih želijo v Centru hiša opozoriti na problematiko brezdomnih in na njihove temeljne pravice.

Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja SD Velenje je prebivalcem Centra hiša obljubil podporo in nadaljnje skupno sodelovanje.

0.0
Zadnja posodobitev: sreda, 26. oktober 2016, 09:10
Sorodne Novice: Pogledi svetniške skupine SD Velenje na dogajanje v Mestni občini Velenje, september 2019 Srečno, Velenje! Socialni demokrati Velenje se bomo pridružili čistilni akciji Mestne občine Velenje Odgovor na pisni pobudi svetnika dr. Adnana Glotića na 5. seji Sveta Mestne občine Velenje Odgovor na pisno pobudo svetnice Anite Lemež Kljajič na 4. seji Sveta Mestne občine Velenje Vprašanja in pobude svetniške skupine SD Velenje na 3. seji Sveta Mestne občine Velenje Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič odsoten zaradi zdravstvenih razlogov Novo vodstvo Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje
SD Velenje Strokovni sveti za socialna in zdravstvena vprašanja Center hiša zavetišče za brezdomne dan brezdomnih Listina temeljnih pravic brezdomnih

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…