NOVICE ObO SD Velenje

Članstvo Socialnih demokratov podprlo vstop stranke v levosredinsko koaliciJo

0 Komentarji
205
21-08-2018

V vseh 35-ih Območnih organizacijah SD po Sloveniji so danas, 21. avgusta, potekali zbori članstva, na katerih so se članice in člani izrekali o vstopu v v levosredinsko koalicijo strank LMŠ-SD-SMC-SAB-DeSUS s podporo stranke Levica.

Članice in člani 5. volilne enote smo se zbrali v Velenju, kjer nas je v video nagovoru nagovoril tudi predsednik Socialnih demokratov mag. Dejan Židan.

“Prepričan sem, da bomo Socialni demokrati z našim delovanjem v prihodnji vladi pripomogli k stabilnosti in napredku Slovenije v korist vseh državljank in državljanov. Socialni demokrati imamo znanje in prave ideje, jasen program ter ekipo ljudi, ki imajo izkušnje in vizijo za nadaljni razvoj Slovenije. Rezultati našega dela kažejo, da je Slovenija upravljana bolje, če smo v vladah tudi Socialni demokrati,” je povedal predsednik Židan.

Ministrica Andreja Katič in poslanec Prednik Jani sta članstvu predstavila potek koalicijskih pogajanj ter ključne izpogajane rešitve. 

Po opravljeni razpravi so članice in člani 5. volilne enote soglasno podprli sklep o vstopu stranke SD v 13. Vlado Republike Slovenije pod vodstvom Marjana Šarca. 

Skoraj 99-odstotna odločitev članic in članov SD na zborih v vseh osmih volilnih enotah je bila, da stranka vstopi v levosredinsko koalicijo strank LMŠ-SD-SMC-SAB-DeSUS s podporo stranke Levica ter s tem v 13. Vlado Republike Slovenije in da Socialni demokrati prevzamemo odgovornost za sodelovanje pri vodenju države.
#SD #Socialnidemokrati #zborclanstva #vladarepublikeslovenije #koalicija


0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek, 03. september 2018, 12:59
Sorodne Novice: Tradicionalna predstava Socialnih demokratov Velenje ob dnevu žena Prednovoletno srečanje Socialnih demokratov Velenje Kongres SD izvolil novo vodstvo stranke, podpredsednica postala Andreja Katič V Mozirju in Šoštanju že znana kandidata Socialnih demokratov za župana oz. županjo Najava kandidature Socialnih demokratov Šoštanj Dan stranke in zaključni shod Socialnih demokratov v Ljubljani Tradicionalni pohod Socialnih demokratov na Goro Oljko Kandidati Socialnih demokratov za poslance so Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević Predstavitev kandidatov in kandidatk Socialnih demokratov SAŠA za državnozborske volitve Odziv na diskusijo o predvolilni agitaciji Socialnih demokratov na spletni strani www.velenje.com
bojan kontič Dejan Židan VELENJE predsednik SD odločanje članstva vstop v koalicijo zbori članstva SD

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…