NOVICE ObO SD Velenje

Članstvo Socialnih demokratov podprlo vstop stranke v levosredinsko koaliciJo

0 Komentarji
660
21-08-2018

V vseh 35-ih Območnih organizacijah SD po Sloveniji so danas, 21. avgusta, potekali zbori članstva, na katerih so se članice in člani izrekali o vstopu v v levosredinsko koalicijo strank LMŠ-SD-SMC-SAB-DeSUS s podporo stranke Levica.

Članice in člani 5. volilne enote smo se zbrali v Velenju, kjer nas je v video nagovoru nagovoril tudi predsednik Socialnih demokratov mag. Dejan Židan.

“Prepričan sem, da bomo Socialni demokrati z našim delovanjem v prihodnji vladi pripomogli k stabilnosti in napredku Slovenije v korist vseh državljank in državljanov. Socialni demokrati imamo znanje in prave ideje, jasen program ter ekipo ljudi, ki imajo izkušnje in vizijo za nadaljni razvoj Slovenije. Rezultati našega dela kažejo, da je Slovenija upravljana bolje, če smo v vladah tudi Socialni demokrati,” je povedal predsednik Židan.

Ministrica Andreja Katič in poslanec Prednik Jani sta članstvu predstavila potek koalicijskih pogajanj ter ključne izpogajane rešitve. 

Po opravljeni razpravi so članice in člani 5. volilne enote soglasno podprli sklep o vstopu stranke SD v 13. Vlado Republike Slovenije pod vodstvom Marjana Šarca. 

Skoraj 99-odstotna odločitev članic in članov SD na zborih v vseh osmih volilnih enotah je bila, da stranka vstopi v levosredinsko koalicijo strank LMŠ-SD-SMC-SAB-DeSUS s podporo stranke Levica ter s tem v 13. Vlado Republike Slovenije in da Socialni demokrati prevzamemo odgovornost za sodelovanje pri vodenju države.
#SD #Socialnidemokrati #zborclanstva #vladarepublikeslovenije #koalicija


0.0
Zadnja posodobitev: 03. september, 2018
Sorodne Novice: Evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon na obisku v Velenju Kongres, kot ga še ni bilo oz. 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju Tradicionalna predstava Socialnih demokratov Velenje ob dnevu žena Prednovoletno srečanje Socialnih demokratov Velenje Kongres SD izvolil novo vodstvo stranke, podpredsednica postala Andreja Katič V Mozirju in Šoštanju že znana kandidata Socialnih demokratov za župana oz. županjo Najava kandidature Socialnih demokratov Šoštanj Dan stranke in zaključni shod Socialnih demokratov v Ljubljani Tradicionalni pohod Socialnih demokratov na Goro Oljko
bojan kontič Dejan Židan odločanje članstva predsednik SD VELENJE vstop v koalicijo zbori članstva SD

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017