NOVICE ObO SD Velenje

Kandidat za evropskega poslanca dr. Aleksander Jevšek na obisku v Velenju

0 Komentarji
193
10-05-2019

Jutri dopoldne se bomo na Titovem trgu družili z dr. Aleksandrom Jevškom, kandidatom za evropskega poslanca iz vrst SD, in skupaj obiskali Pomladni sejem, na katerem se v Velenju vsako leto z izdelki domače in umetnostne obrti predstavijo različne ustanove oz. obrniki iz celotne Slovenije.

Svojo stojnico na sejmu bo imela tudi Mestna občina Murska Sobota, na kateri bodo predstavljali turistične produkte iz Prekmurja.

Pridružite se nam!

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Kongres, kot ga še ni bilo oz. 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Soočenje županskih kandidatov na VTV televiziji Soočenje županskih kandidatov v eMCe placu Predstavitev kandidatk SD Velenje za Svet Mestne občine Velenje Bojan Kontič napovedal vnovično kandidaturo za župana Velenja V Mozirju in Šoštanju že znana kandidata Socialnih demokratov za župana oz. županjo Mag. Dejan Židan bo jutri predstavil kandidate SD Šoštanj in SD Mozirje na lokalnih volitvah Najava kandidature Socialnih demokratov Šoštanj
SD SD Velenje dr. Aleksander Jevšek Pomladni sejem EU volitve evropski poslanec

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…