NOVICE ObO SD Velenje

Mag. Dejan Židan obiskal Zgornjo Savinjsko dolino

0 Komentarji
972
1-04-2016

Predsednik Socialnih demokratov in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejan Židan je včeraj, 31. marca 2016, skupaj z ekipo obiskal Zgornjo Savinjsko dolino.

Na obisku si je skupaj s Bojanom Kontičem, predsednikom Socialnih demokratov OO SAŠA in ostalimi predstavniki Socialnih demokratov iz Šaleške doline ogledal Kmetijsko zadrugo Šaleške doline in se udeležil pogovora z občani v Domu kulture Nazarje. 

Beseda je tekla o novostih v kmetijski politiki, razpisih na področju kmetijstva, noveli Zakona o kmetijskih zemljiščih, dopolnilnih dejavnostih na kmetijah in davčnih blagajnah, odkupu lesa, gozdarstvu in mnogih aktualnih temah iz ministrovega resorja. Prisotni občani so za mag. Židana pripravili ogromen nabor zanimivih vprašanj iz katerih se je razvila nekaj urna debata.

0.0
Zadnja posodobitev: petek, 01. april 2016, 13:11
Sorodne Novice: Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Mag. Dejan Židan bo jutri predstavil kandidate SD Šoštanj in SD Mozirje na lokalnih volitvah Svetnice in svetniki obiskali Krajevno skupnost Konovo Obiskali smo tudi Krajevno skupnost Kavče Svetniška skupina SD Velenje obiskala Krajevno skupnost Bevče Svetniki sprejeli Sklepe o zagotavljanju upravičene cene toplotne energije za Šaleško dolino Odziv predsednika SD mag. Židana na vloženo interpelacijo opozicijske stranke SDS Vabljeni na pogovor z mag. Dejanom Židanom, predsednikom stranke Socialnih demokratov Poslanec Jan Škoberne je v Velenju gostil ministrico za kulturo, mag. Julijano Bizjak Mlakar Poslanski večer Jana Škoberneta z ministrico za kulturo mag. Julijano Bizjak Mlakar.​
mag. Dejan Židan minister za kmetijstvo predsednik SD gozdarstvo in prehrano Zgornja Savinjska dolina pogovor z občani kmetijska politika

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…