NOVICE ObO SD Velenje

Mag. Dejan Židan obiskal Zgornjo Savinjsko dolino

0 Komentarji
1266
1-04-2016

Predsednik Socialnih demokratov in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejan Židan je včeraj, 31. marca 2016, skupaj z ekipo obiskal Zgornjo Savinjsko dolino.

Na obisku si je skupaj s Bojanom Kontičem, predsednikom Socialnih demokratov OO SAŠA in ostalimi predstavniki Socialnih demokratov iz Šaleške doline ogledal Kmetijsko zadrugo Šaleške doline in se udeležil pogovora z občani v Domu kulture Nazarje. 

Beseda je tekla o novostih v kmetijski politiki, razpisih na področju kmetijstva, noveli Zakona o kmetijskih zemljiščih, dopolnilnih dejavnostih na kmetijah in davčnih blagajnah, odkupu lesa, gozdarstvu in mnogih aktualnih temah iz ministrovega resorja. Prisotni občani so za mag. Židana pripravili ogromen nabor zanimivih vprašanj iz katerih se je razvila nekaj urna debata.

0.0
Zadnja posodobitev: 01. april, 2016
Sorodne Novice: Zaradi padca vlade nevarnost upočasnitve sprejema pomembnih zakonov in reform za našo dolino? Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Mag. Dejan Židan bo jutri predstavil kandidate SD Šoštanj in SD Mozirje na lokalnih volitvah Svetnice in svetniki obiskali Krajevno skupnost Konovo Obiskali smo tudi Krajevno skupnost Kavče Svetniška skupina SD Velenje obiskala Krajevno skupnost Bevče Svetniki sprejeli Sklepe o zagotavljanju upravičene cene toplotne energije za Šaleško dolino Odziv predsednika SD mag. Židana na vloženo interpelacijo opozicijske stranke SDS Vabljeni na pogovor z mag. Dejanom Židanom, predsednikom stranke Socialnih demokratov Poslanec Jan Škoberne je v Velenju gostil ministrico za kulturo, mag. Julijano Bizjak Mlakar
gozdarstvo in prehrano kmetijska politika mag. Dejan Židan minister za kmetijstvo pogovor z občani predsednik SD Zgornja Savinjska dolina

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017