NOVICE ObO SD Velenje

Mednarodni praznik žensk obeležili s komedijo To pa je zadrega

0 Komentarji
1079
9-03-2018

Včeraj, 8. marca 2018, smo skupaj z Mladim forumom SD Šaleške doline pripravili tradicionalno prireditev ob dnevu žena, mednarodnem prazniku žensk.

Veliko dvorano Doma kulture Velenje so prav do zadnjega kotička napolnile mamice, babice, tete in ostale občanke, ki so uživale v komediji Kulturnega društva Avgust Hribar iz Doliča z naslovom To pa je zadrega.

 Goste je uvodoma pozdravil predsednik Mladega foruma SD Šaleške doline Klemen Arlič, ki je povedal, da je 8. marec dan praznovanja družbene, ekonomske in politične enakosti ter dosežkov žensk.

"Naj vas 8. marec spomni na to kaj ste ženske že dosegle. Verjamem, da ne boste odnehale, dokler ne dosežete popolne enakopravnosti, ki si jo zagotovo zaslužite. Borite se za svoje pravice!"

Veseli smo, da ste večer preživele v naši družbi. Mladi forum Šaleške doline obljublja, da smeha in dobre volje tudi naslednje leto ne bo manjkalo. Se vidimo, do takrat pa SREČNO!

0.0
Zadnja posodobitev: 09. marec, 2018
Sorodne Novice: RECIMO STOP NASILJU NAD ŽENSKAMI! Andreja Katič: Čestitke ob državnem prazniku, dnevu Rudolfa Maistra Iskrene čestitke ob 3. juliju, rudarskem prazniku Čestitke ob državnem prazniku - dnevu upora proti okupatorju! Le DA pomeni DA - pogovorni večer Ženskega foruma SD SAŠA ob mednarodnem dnevu boja proti nasilju Čestitke ob 3. juliju, rudarskem prazniku! Ženska arena: Močna in odločna Ministrica Katič: "Novela zakona o kazenskem postopku uveljavlja pravno in pravično državo za vse." "Boj za enakopravnost žensk še zdaleč ni končan!" Iskrene čestitke ob prazniku Mestne občine Velenje!​
8. marec Dan žena komedija Mladi Forum SD Šaleške doline praznik žensk Socialni dmeokrati Velenje To pa je zadrega

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017