NOVICE ObO SD Velenje

Mednarodni praznik žensk obeležili s komedijo To pa je zadrega

0 Komentarji
552
9-03-2018

Včeraj, 8. marca 2018, smo skupaj z Mladim forumom SD Šaleške doline pripravili tradicionalno prireditev ob dnevu žena, mednarodnem prazniku žensk.

Veliko dvorano Doma kulture Velenje so prav do zadnjega kotička napolnile mamice, babice, tete in ostale občanke, ki so uživale v komediji Kulturnega društva Avgust Hribar iz Doliča z naslovom To pa je zadrega.

 Goste je uvodoma pozdravil predsednik Mladega foruma SD Šaleške doline Klemen Arlič, ki je povedal, da je 8. marec dan praznovanja družbene, ekonomske in politične enakosti ter dosežkov žensk.

"Naj vas 8. marec spomni na to kaj ste ženske že dosegle. Verjamem, da ne boste odnehale, dokler ne dosežete popolne enakopravnosti, ki si jo zagotovo zaslužite. Borite se za svoje pravice!"

Veseli smo, da ste večer preživele v naši družbi. Mladi forum Šaleške doline obljublja, da smeha in dobre volje tudi naslednje leto ne bo manjkalo. Se vidimo, do takrat pa SREČNO!

0.0
Zadnja posodobitev: petek, 09. marec 2018, 15:01
Sorodne Novice: Čestitke ob 3. juliju, rudarskem prazniku! Ženska arena: Močna in odločna Ministrica Katič: "Novela zakona o kazenskem postopku uveljavlja pravno in pravično državo za vse." "Boj za enakopravnost žensk še zdaleč ni končan!" Iskrene čestitke ob prazniku Mestne občine Velenje!​ Ženski forum SD SAŠA z gostjama o enakosti spolov, pravicah žensk ... Ženski večer mal' dr'gač Praznujmo ponosno! Čestitke ob prihajajočih praznikih ... Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo Posvet Nisi sama na temo nasilja nad ženskami
8. marec Dan žena Mladi Forum SD Šaleške doline komedija To pa je zadrega praznik žensk Socialni dmeokrati Velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…