Občinska organizacija SD Velenje Mestna občina Velenje

Hitri kontakt

Območna organizacija Socialnih demokratov Velenje
03/ 587 14 13
03/ 587 14 06
info(at)sd-velenje.si

Socialni demokrati

Socialni demokrati
SD SAŠA
OO SD Šoštanj
OO SD Šmartno ob Paki
OO SD Mozirje
OO SD Nazarje
OO SD Ljubno ob Savinji

Evropski socialdemokrati

Stranka evropskih socialdemokratov....
VSTOPI

Socialists & Democrats

Skupina naprednega zavezništva socialistov in demokratov v evropskem parlamentu....
VSTOPI

NOVICE ObO SD Velenje

Mednarodni praznik žensk obeležili s komedijo To pa je zadrega

0 Komentarji
79
09 mar 2018

Včeraj, 8. marca 2018, smo skupaj z Mladim forumom SD Šaleške doline pripravili tradicionalno prireditev ob dnevu žena, mednarodnem prazniku žensk.

Veliko dvorano Doma kulture Velenje so prav do zadnjega kotička napolnile mamice, babice, tete in ostale občanke, ki so uživale v komediji Kulturnega društva Avgust Hribar iz Doliča z naslovom To pa je zadrega.

 Goste je uvodoma pozdravil predsednik Mladega foruma SD Šaleške doline Klemen Arlič, ki je povedal, da je 8. marec dan praznovanja družbene, ekonomske in politične enakosti ter dosežkov žensk.

"Naj vas 8. marec spomni na to kaj ste ženske že dosegle. Verjamem, da ne boste odnehale, dokler ne dosežete popolne enakopravnosti, ki si jo zagotovo zaslužite. Borite se za svoje pravice!"

Veseli smo, da ste večer preživele v naši družbi. Mladi forum Šaleške doline obljublja, da smeha in dobre volje tudi naslednje leto ne bo manjkalo. Se vidimo, do takrat pa SREČNO!

0.0
Zadnja posodobitev: petek 09 marec 2018 15:01
Sorodne Novice: Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo Posvet Nisi sama na temo nasilja nad ženskami Ženski forum SD SAŠA gostil uspešne ženske iz različnih poslovnih okolij Ženski forum SD SAŠA vabi na žensko areno Močna in odločna Čestitke ob prihajajočih praznikih! Ob dnevu stranke slavnostno obeležili 120. obletnico slovenske Socialne demokracije Čestitke ob državnem prazniku - dnevu vrnitve Primorske k matični domovini Andreja Katič skupaj z delagacijo vodstva SD obiskala Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS) Poslanska pobuda Andreje Katič v zvezi s podporo vsebinam medijev v boju proti nasilju nad ženskami Andreja Katič - čestitke ob našem prazniku, 8. marcu
8. marec Dan žena Mladi Forum SD Šaleške doline komedija To pa je zadrega praznik žensk Socialni dmeokrati Velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..


Naroči se na brezplačne e-novice!

Ko se naročite na e-novice SD Velenje, boste ekskluzivno prejeli informacije iz našega okolja in Državnega zbora RS, poslanca Jana Škoberneta, skozi celo leto.

Potrjujem