NOVICE ObO SD Velenje

Socialni demokrati nasprotujemo ​pripojitvi Bolnišnice Topolšica k Splošni bolnišnici Celje

0 Komentarji
640
7-06-2017

Članice in člani so na ponedeljkovem zboru članstva Občinskih organizacij Socialnih demokratov Velenje, Šoštanj in Šmartno ob Paki sprejeli sklep, s katerim nasprotujejo pripojitvi Bolnišnice Topolšica k Splošni bolnišnici Celje.

Od predsednika Socialnih demokratov mag. Dejana Židana pričakujejo, da bo sprejet sklep in predloge posredoval ministrom in poslancem ter naša prizadevanja izrazil kot zahtevo Vladi Republike Slovenije.
Zbori članstva predlagajo, da Vlada Republike Slovenije pred sprejemom odločitve glede pripojitve Bolnišnice Topolšica k Splošni bolnišnici Celje, opravi predstavitev vseh postopkov in razlogov za pripojitev, in sicer zaposlenim v Bolnišnici Topolšica in širši javnosti. Prav tako predlagajo, da se izvede javna razprava in predstavitev občinskim Svetom lokalnih skupnosti.
Predlagamo, da Vlada Republike Slovenije šele po izvedbi vseh predlaganih aktivnosti načrtuje nadaljnje ukrepe glede morebitne pripojitve.

Dopis predsedniku SD - pripojitev Bolnišnice Topolšica - 6 6 2017-page-001

0.0
Zadnja posodobitev: sreda, 07. junij 2017, 16:24
Sorodne Novice: Tradicionalna predstava Socialnih demokratov Velenje ob dnevu žena Prednovoletno srečanje Socialnih demokratov Velenje V Mozirju in Šoštanju že znana kandidata Socialnih demokratov za župana oz. županjo Najava kandidature Socialnih demokratov Šoštanj Čistilni akciji Mestne občine Velenje se bomo pridružili tudi Socialni demokrati Velenje Tudi Socialni demokrati Velenje podprli akcijo Mladinske iniciative za 3. razvojno os Članstvo Socialnih demokratov podprlo vstop stranke v levosredinsko koaliciJo Dan stranke in zaključni shod Socialnih demokratov v Ljubljani Tradicionalni pohod Socialnih demokratov na Goro Oljko Kandidati Socialnih demokratov za poslance so Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević
Socialni demokrati nasprotujemo pripojitvi Bolnišnica Topolšica Splošna bolnišnica Celje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…