NOVICE ObO SD Velenje

Socialni demokrati nasprotujemo ​pripojitvi Bolnišnice Topolšica k Splošni bolnišnici Celje

0 Komentarji
1011
7-06-2017

Članice in člani so na ponedeljkovem zboru članstva Občinskih organizacij Socialnih demokratov Velenje, Šoštanj in Šmartno ob Paki sprejeli sklep, s katerim nasprotujejo pripojitvi Bolnišnice Topolšica k Splošni bolnišnici Celje.

Od predsednika Socialnih demokratov mag. Dejana Židana pričakujejo, da bo sprejet sklep in predloge posredoval ministrom in poslancem ter naša prizadevanja izrazil kot zahtevo Vladi Republike Slovenije.
Zbori članstva predlagajo, da Vlada Republike Slovenije pred sprejemom odločitve glede pripojitve Bolnišnice Topolšica k Splošni bolnišnici Celje, opravi predstavitev vseh postopkov in razlogov za pripojitev, in sicer zaposlenim v Bolnišnici Topolšica in širši javnosti. Prav tako predlagajo, da se izvede javna razprava in predstavitev občinskim Svetom lokalnih skupnosti.
Predlagamo, da Vlada Republike Slovenije šele po izvedbi vseh predlaganih aktivnosti načrtuje nadaljnje ukrepe glede morebitne pripojitve.

Dopis predsedniku SD - pripojitev Bolnišnice Topolšica - 6 6 2017-page-001

0.0
Zadnja posodobitev: 07. junij, 2017
Sorodne Novice: Tanja Fajon in Socialni demokrati prihajamo v Velenje Evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon na obisku v Velenju Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje Socialni demokrati pomagamo starejšim in pomoči potrebnim pri preskrbi z najnujnejšimi potrebščinami Svetnica Breda Kolar se je pridružila Socialnim demokratom Kongres, kot ga še ni bilo oz. 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju Socialni demokrati Velenje se bomo pridružili čistilni akciji Mestne občine Velenje Tradicionalna predstava Socialnih demokratov Velenje ob dnevu žena Prednovoletno srečanje Socialnih demokratov Velenje
Bolnišnica Topolšica nasprotujemo pripojitvi Socialni demokrati Splošna bolnišnica Celje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017