NOVICE ObO SD Velenje

Odgovor na pisno pobudo svetnice Anite Lemež Kljajič na 4. seji Sveta Mestne občine Velenje

0 Komentarji
607
11-06-2019

Na majski 4. seji Sveta Mestne občine Velenje je svetnica SD Velenje Anita Lemež Kljajič podala naslednjo pisno pobudo. Objavljamo odgovor Uprave Mestne občine Velenje.

Članica sveta ANITA LEMEŽ KLJAJIČ je podala naslednjo pobudo:
Podajam svetniško pobudo vezano na zagotavljanje varnosti v cestnem prometu na lokalni cesti Cirkovce - Šenbric. V začetku lanskega letu sem podala spodaj navedeno pisno pobudo.
Podan je bil odgovor, da se bo izvedel pregled cestnega odseka s strani pristojnih oseb. Ker do danes ni narejene nobene spremembe na omenjenem cestnem odseku, ponovno podajam pobudo za izvedbo pregleda in ukrepanje.

ODGOVOR:
Na odseku ceste od odcepa h stanovanjski hiši Kodre do cerkve v Šenbricu smo omejili hitrost na 30 km/h. Na ostalih delih ceste, kjer je ograja nujno potrebna, ta že stoji. Postavljanje varovalnih ograj izvajamo na celotnem območju občine in jih postavljamo najprej tam, kjer so nujno potrebne. Z vzdrževalcem ceste bomo opravili ponoven ogled in po potrebi ograjo postavili.
Odgovor so pripravili v Uradu za komunalne dejavnosti.
0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Tanja Fajon in Socialni demokrati prihajamo v Velenje Novinarska konferenca - predstavitev kandidata SD Velenje za nadomestne volitve župana MO Velenje 11. seja Sveta Mestne občine Velenje Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Svetniška skupina SD Velenje podpira oprostitev plačila najemnin za nepremičnine v lasti MOV Najpogostejša vprašanja državljanov in odgovori ministrstva glede odloka o prepovedi gibanja Mestna občina Velenje prevzela skrb za 42 Slovencev nastanjenih v karanteni v Hotelu Paka Zdravstveni dom Velenje se sooča z velikim pomanjkanjem zaščitne opreme - podjetja prosijo za pomoč! Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje Mestna občina Velenje ohranja brezplačno pravno svetovanje
Anita Lemež Kljajič Mestna občina Velenje odgovor pobuda seja Sveta

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017