NOVICE ObO SD Velenje

Odziv na diskusijo o predvolilni agitaciji Socialnih demokratov na spletni strani www.velenje.com

0 Komentarji
517
21-03-2018

Na spletu, natančneje na spletni strani www.velenje.com, se je pojavila diskusija o predvolilni agitaciji Socialnih demokratov po stanovanjskih blokih v Velenju.

Kot je zapisano v diskusiji, naj bi starejši gospe v imenu Socialnih demokratov stanovalce s trkanjem na vrata (???) nagovarjali in širili politično propagando.

Navedbe zanikamo.

Stranka Socialnih demokratov na takšen – prikrit – način ni nikoli nagovarjala ali izvajala politične propagande.

Socialni demokrati z organiziranjem že tradicionalnih dogodkov, kot so Kostanjev piknik, Koalicija z občani in mnogimi drugimi, prebivalke in prebivalce Mestne občine Velenje kot tudi širše javno seznanjamo z našim programom, aktivnostmi ter vrednotami za katere se zavzemamo!

0.0
Zadnja posodobitev: sreda, 21. marec 2018, 17:16
Sorodne Novice: Kongres, kot ga še ni bilo oz. 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju Tradicionalna predstava Socialnih demokratov Velenje ob dnevu žena Prednovoletno srečanje Socialnih demokratov Velenje V Mozirju in Šoštanju že znana kandidata Socialnih demokratov za župana oz. županjo Najava kandidature Socialnih demokratov Šoštanj Članstvo Socialnih demokratov podprlo vstop stranke v levosredinsko koaliciJo Dan stranke in zaključni shod Socialnih demokratov v Ljubljani Tradicionalni pohod Socialnih demokratov na Goro Oljko Kandidati Socialnih demokratov za poslance so Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević
VELENJE Socialni demokrati Velenje politična agitacija predvolilna agitacija diskusije www.velenje.com

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…