NOVICE ObO SD Velenje

Pobuda Andreje Katič za srečanje z ministrico in ministri v Velenju na pogovoru o 3. razvojni osi

0 Komentarji
2129
19-03-2015

Poslanka Andreja Katič je Ministrici za okolje in prostor ga. Ireni Majcen, Ministeru za infrastrukturo dr. Peteru Gašperšiču in Ministeru za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejanu Židanu poslala pobudo za srečanje v Velenju na pogovoru o 3. razvojni osi.

Vlada Republike Slovenije je včeraj, 18. marca 2015 sprejela sklep, da se z namenom izboljšanja prometne povezave območja Savinjsko–Šaleške regije z mednarodnimi prometnimi povezavami nadaljuje priprava državnega prostorskega načrta za državno cesto med AC A1 in priključkom Velenje jug po optimizirani varianti F2-2, ki je bila v študiji variant opredeljena kot najustreznejša, za katero je že izdelan osnutek državnega prostorskega načrta in je v javnem interesu.

Prebivalke in prebivalci Savinjsko-Šaleške regije, pa tudi Koroške, smo zadovoljni s sprejeto odločitvijo Vlade RS, da se strinja z našimi prizadevanji, konkretnimi opozorili gospodarstvenikov in širše strokovne javnosti, da tudi Savinjsko-Šaleška ter Koroška regija potrebujejo za svoj enakopraven razvoj sodobne prometne povezave.

V dogovoru z županom Mestne občine Velenje, Bojanom Kontičem predlagam, da se v čim krajšem možnem času srečamo, kot smo se z nekaterimi vašimi sodelavci že pred meseci, v Velenju skupaj z župani vseh občin tega območja, poslankami in poslanci ter predstavniki strokovne javnosti. Predlagamo, da nam, spoštovana ministrica in spoštovana ministra s svojimi strokovnimi sodelavci predstavite nadaljnje postopke ter terminski plan.

Za odgovor se zahvaljujem,  Andreja Katič

Pobuda za srečanje se nahaja spodaj v priponki.

0.0
Zadnja posodobitev: 19. marec, 2015
Sorodne Novice: Andreja Katič: Čestitke ob državnem prazniku, dnevu Rudolfa Maistra Evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon na obisku v Velenju Vabljeni na srečanje s Tanjo Fajon v Velenju Andreja Katič: Dan zmage, ko je okupatorska vojska kapitulirala pred slovenskimi partizani Prvi primer okužbe s koronavirusom tudi v Velenju V Velenju na voljo brezplačna dostava toplega obroka na dom V Velenju sprejeti številni ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa Kongres, kot ga še ni bilo oz. 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 33. srečanje borcev, planincev in veteranskih organizacij na Graški gori
3. RAZVOJNA OS Andreja Katič SD VELENJE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017