NOVICE ObO SD Velenje

Pobuda Andreje Katič za srečanje z ministrico in ministri v Velenju na pogovoru o 3. razvojni osi

0 Komentarji
1761
19-03-2015

Poslanka Andreja Katič je Ministrici za okolje in prostor ga. Ireni Majcen, Ministeru za infrastrukturo dr. Peteru Gašperšiču in Ministeru za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejanu Židanu poslala pobudo za srečanje v Velenju na pogovoru o 3. razvojni osi.

Vlada Republike Slovenije je včeraj, 18. marca 2015 sprejela sklep, da se z namenom izboljšanja prometne povezave območja Savinjsko–Šaleške regije z mednarodnimi prometnimi povezavami nadaljuje priprava državnega prostorskega načrta za državno cesto med AC A1 in priključkom Velenje jug po optimizirani varianti F2-2, ki je bila v študiji variant opredeljena kot najustreznejša, za katero je že izdelan osnutek državnega prostorskega načrta in je v javnem interesu.

Prebivalke in prebivalci Savinjsko-Šaleške regije, pa tudi Koroške, smo zadovoljni s sprejeto odločitvijo Vlade RS, da se strinja z našimi prizadevanji, konkretnimi opozorili gospodarstvenikov in širše strokovne javnosti, da tudi Savinjsko-Šaleška ter Koroška regija potrebujejo za svoj enakopraven razvoj sodobne prometne povezave.

V dogovoru z županom Mestne občine Velenje, Bojanom Kontičem predlagam, da se v čim krajšem možnem času srečamo, kot smo se z nekaterimi vašimi sodelavci že pred meseci, v Velenju skupaj z župani vseh občin tega območja, poslankami in poslanci ter predstavniki strokovne javnosti. Predlagamo, da nam, spoštovana ministrica in spoštovana ministra s svojimi strokovnimi sodelavci predstavite nadaljnje postopke ter terminski plan.

Za odgovor se zahvaljujem,  Andreja Katič

Pobuda za srečanje se nahaja spodaj v priponki.

0.0
Zadnja posodobitev: etrtek, 19. marec 2015, 17:07
Sorodne Novice: Kandidat za evropskega poslanca dr. Aleksander Jevšek na obisku v Velenju Ministrica Katič: "Novela zakona o kazenskem postopku uveljavlja pravno in pravično državo za vse." Prednovoletno srečanje Socialnih demokratov Velenje Kongres SD izvolil novo vodstvo stranke, podpredsednica postala Andreja Katič 4. kolesarjenje po 3. razvojni osi 32. spominsko srečanje borcev, planincev in članov veteranskih organizacij Predstavitev Andreje Katič - Cankarjeva ulica, ob 18. uri [NAPOVED] Predstavitev Andreje Katič, Jana Škoberneta in Aleksandre Vasiljević na VTV televiziji Predstavitev Andreje Katič - Kardeljev trg, ob 17. uri Predstavitev Andreje Katič in Jana Škoberneta - ploščad ob Kidričevi cesti (nasproti Tržnice)
Andreja Katič SD VELENJE 3. RAZVOJNA OS

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…