NOVICE ObO SD Velenje

Poleg hrane in osnovnih življenskih potrebščin zbiramo tudi topla oblačila in obutev

0 Komentarji
892
3-11-2015

Humanitarno akcijo zbiranja pomoči za begunce podaljšujemo. Pomoč bomo zbirali tudi v mesecu novembru. Zaradi vedno hladnejših vremenski razmer, smo začeli z zbiranjem toplih oblačil (spodnje perilo, nogavice, športna oblačila, oblačila za otroke in dojenčke) in obutve za otroke in odrasle.

Še vedno zbiramo tudi najnujnejše življenjske potrebščine, kot so odeje, spalne vreče, ležalne podloge, osnovne higienske potrebščine (zobna ščetka, zobna pasta, damski vložki, otroške plenice, higienski robčki), vodo v plastenkah, živila v konzervah.

Zbiranje pomoči poteka na Kopališki cesti 3 v Velenju (Dom borcev in mladine), vsak četrtek in petek, med 12. in 17. uro. Zbrana pomoč bo dostavljena v zbirni center v Celju.

0.0
Zadnja posodobitev: sreda, 04. november 2015, 12:54
Sorodne Novice: Prvi primer okužbe s koronavirusom tudi v Velenju Socialni demokrati pomagamo starejšim in pomoči potrebnim pri preskrbi z najnujnejšimi potrebščinami Pogovorni večer Dolgotrajna oskrba – Tudi ti boš star! Peta obletnica projekta Viški hrane SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje Čistilni akciji Mestne občine Velenje se bomo pridružili tudi Socialni demokrati Velenje Tudi Socialni demokrati Velenje podprli akcijo Mladinske iniciative za 3. razvojno os Obiskali smo tudi Krajevno skupnost Kavče Podporo Borutu Pahorju bosta jutri izkazala tudi ministrica Andreja Katič in župan MOV Bojan Kontič Poslanec Jan Škoberne s pobudo glede zagotovitve dokončanja študija študentom predbolonj. programov
begunci humanitarna pomoč topla oblačila zbiranje pomoči

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017