NOVICE ObO SD Velenje

Poslanec Jan Škoberne je v Velenju gostil ministrico za kulturo, mag. Julijano Bizjak Mlakar

0 Komentarji
1606
23-03-2016

V ponedeljek, 21. marca 2016, je Jan Škoberne poslanec iz vrst Socialnih demokratov v Državnem zboru Republike Slovenije v Galeriji Velenje gostil ministrico za kulturo mag. Julijano Bizjak Mlakar. 

Pogovor je tekel o aktualnih razmerah v kulturi v slovenskem prostoru. Z ministrico sta spregovorila o področju financiranja lokalnih medijev, predvajanju glasbe slovenskih ustvarjalcev, vlogi javne televizije, ipd.

0.0
Zadnja posodobitev: sreda, 23. marec 2016, 14:02
Sorodne Novice: Kandidat za evropskega poslanca dr. Aleksander Jevšek na obisku v Velenju Mag. Dejan Židan bo jutri predstavil kandidate SD Šoštanj in SD Mozirje na lokalnih volitvah [NAPOVED] Predstavitev Andreje Katič, Jana Škoberneta in Aleksandre Vasiljević na VTV televiziji Turnir v odbojki na mivki in druženje z Janom Škobernetom v Športnem parku Šoštanj Predstavitev Andreje Katič in Jana Škoberneta - ploščad ob Kidričevi cesti (nasproti Tržnice) Jan Škoberne v Občini Šmartno ob Paki Kandidati Socialnih demokratov za poslance so Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević Predstavitev volilnega programa SD "Samozavestna Slovenija 2018-2026" v Velenju Strokovni svet za izobraževanje, kulturo in šport bo v pomlad zakorakal aktivno Prisluhnili predlogom in željam v Krajevni skupnosti Paka pri Velenju
VELENJE Jan Škoberne ministrica za kulturo poslanec SD mag. Julijana Bizjak Mlakar

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…