#SamozavestnaSlovenija Včlani se

NOVICE ObO SD Velenje

Prednovoletno srečanje 2017

0 Komentarji
282
09 dec 2017

December je čas, ki je namenjen srečevanju, druženju in povezovanju v bolj sproščenem vzdušju.

V petek, 8. decembra 2017, je Območna organizacija SD SAŠA organizirala prednovoletno srečanje članic in članov ter simpatizerjev, na katerem smo se zahvalili vsem, ki sodelujejo pri soustvarjanju naše organizacije. 

Sreča je imeti ob sebi ljudi kot ste vi! Veselimo se naših novih zgodb. Srečno 2018!

0.0
Zadnja posodobitev: sobota 09 december 2017 11:32
Sorodne Novice: 32. spominsko srečanje borcev, planincev in članov veteranskih organizacij Pogovor in srečanje z Borutom Pahorjem Srečanje članic in članov kljub dežju uspelo Srečanje članic in članov SD SAŠA Očiščevalna akcija 2017 Prednovoletno srečanje Območne organizacije SD SAŠA Vabljeni na prednovoletno srečanje Socialnih demokratov! Obrambna ministrica A. Katič gostila neformalno srečanje obrambnih ministrov držav Srednje Evrope Pobuda Andreje Katič za srečanje z ministrico in ministri v Velenju na pogovoru o 3. razvojni osi
zahvalili vsem ki sodelujejo pri soustvarjanju naše organizacije

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..


Naroči se na e-novice!

Ko se naročite na e-novice SD Velenje, boste ekskluzivno prejeli informacije iz našega okolja in Državnega zbora RS, poslanca Jana Škoberneta, skozi celo leto.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal za nudenje aktualnih in potrebnih informacij podjetnikom, ki že poslujejo ali tistim, ki šele stopajo na samostojno podjetniško pot.

Podrobneje