#SamozavestnaSlovenija Včlani se

NOVICE ObO SD Velenje

Prednovoletno srečanje Območne organizacije SD SAŠA

0 Komentarji
637
05 dec 2016

Članice in člani, prijazno vabljeni na prednovoletno srečanje Območne organizacije SD SAŠA, ki bo v petek, 9. decembra 2016, ob 18. uri v dvorani Medpodjetniško izobraževalnega centra (MIC).

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 05 december 2016 15:05
Sorodne Novice: 32. spominsko srečanje borcev, planincev in članov veteranskih organizacij Predstavitev kandidatov in kandidatk Socialnih demokratov SAŠA za državnozborske volitve Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo Prednovoletno srečanje 2017 Pogovor in srečanje z Borutom Pahorjem Srečanje članic in članov kljub dežju uspelo Srečanje članic in članov SD SAŠA Konferenca Mladega foruma SD SAŠA Ženski forum SD SAŠA gostil uspešne ženske iz različnih poslovnih okolij Ženski forum SD SAŠA vabi na žensko areno Močna in odločna
prednovoletno srečanje območna organizacija SD SAŠA

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..


Naroči se na e-novice!

Ko se naročite na e-novice SD Velenje, boste ekskluzivno prejeli informacije iz našega okolja in Državnega zbora RS, poslanca Jana Škoberneta, skozi celo leto.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal za nudenje aktualnih in potrebnih informacij podjetnikom, ki že poslujejo ali tistim, ki šele stopajo na samostojno podjetniško pot.

Podrobneje