NOVICE ObO SD Velenje

Pridružite se trem novoustanovljenim strokovnim svetom OO SD Velenje

0 Komentarji
1001
15-04-2016

Socialni demokrati Velenje smo v želji, da članicam in članom naše Občinske organizacije omogočimo aktivno participacijo pri izvajanju politike našega mesta ustanovili 3 nove strokovne svete. 

Novo ustanovljeni Strokovni svet za gospodarski razvoj bo aktivno deloval na področju spodbujanja gospodarstva in podjetništva. Člani Strokovnega sveta za okolje in prostor si bodo prizadevali za čim bolj urejeno in prijetno okolje v naši občini. Strokovni svet za izobraževanje in šport pa bo spremljal dogajanje na področju izobraževanja in športa.

Do sedaj je v naši Občinski organizaciji že uspešno deloval Strokovni svet za socialna vprašanja. V zadnjih letih so člani izvedli mnoge aktivnosti v želji, da ublažijo socialne stiske naših občanov. Po vodstvom Ane Anžej, ki Strokovni svet za socialna vprašanja vodi že nekaj let, bodo tudi v prihodnje skušali pomagati socialno ogroženim, le da so svoje aktivnosti razširili tudi na zdravstveno področje in se preimenovali v Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja.

Na 1. rednih sejah so člani omenjenih svetov imenovali predsednike in sprejeli plan dela za leto 2016.

V okviru delovanja Strokovnih svetov želimo naše člane aktivno vključiti v delovanje naše politične organizacije in narediti čim več dobrih projektov za Velenjčanke in Velenjčane. Vse interesente prijazno vabimo, da se nam pridružijo.

 Moč je v ljudeh.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Odgovor na pisni pobudi svetnika dr. Adnana Glotića na 5. seji Sveta Mestne občine Velenje Odgovor na pisno pobudo svetnice Anite Lemež Kljajič na 4. seji Sveta Mestne občine Velenje Vprašanja in pobude svetniške skupine SD Velenje na 3. seji Sveta Mestne občine Velenje Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič odsoten zaradi zdravstvenih razlogov Novo vodstvo Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje Tradicionalna predstava Socialnih demokratov Velenje ob dnevu žena Slavnostno zaprisegli župan Bojan Kontič ter svetnice in svetniki Mestne občine Velenje Prednovoletno srečanje Socialnih demokratov Velenje
SD Velenje Strokovni svet za gospodarski razvoj Strokovni svet za okolje in prostor Strokovni svet za izobraževanje in šport Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…