NOVICE ObO SD Velenje

Prisluhnili predlogom in željam v Krajevni skupnosti Paka pri Velenju

0 Komentarji
661
1-02-2018

Danes so svetnice in svetniki Socialnih demokratov Velenje v družbi župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča in poslanca v Državnem zboru Republike Slovenije Jana Škoberneta obiskali Krajevno skupnost Paka pri Velenju.

 Krajanom so predstavili aktivnosti Mestne občine Velenje v njihovi krajevni skupnosti ter prisluhnili njihovim predlogom in željam. Krajani so izpostavili predvsem probleme z razsvetljavo in s kanalizacijo.

0.0
Zadnja posodobitev: 05. marec, 2018
Sorodne Novice: Evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon na obisku v Velenju Vabljeni na srečanje s Tanjo Fajon v Velenju Mestna občina Velenje prevzela skrb za 42 Slovencev nastanjenih v karanteni v Hotelu Paka Nesprejemljivo je nameščanje oseb v izolacijo v velenjski hotel brez vedenja lokalne skupnosti Prvi primer okužbe s koronavirusom tudi v Velenju V Velenju na voljo brezplačna dostava toplega obroka na dom V Velenju sprejeti številni ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa Kongres, kot ga še ni bilo oz. 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju Kandidat za evropskega poslanca dr. Aleksander Jevšek na obisku v Velenju
Koalicija z občani Socialni demokrati Velenje Svetniška skupina SD Velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017