NOVICE ObO SD Velenje

[V A B I L O] - Projekt Ne pozabi! Ponovno uporabi!

0 Komentarji
662
28-09-2016

Strokovni svet za okolje in prostor pri Občinski organizaciji Socialni demokrati Velenje v sodelovanju s Svetniško skupino Socialnih demokratov Velenje in Centrom ponovne uporabe Velenje organizira zbiranje opreme za dom in gospodinjstvo, šport, otroške opreme in podobnih predmetov, ki so še povsem ohranjeni in v stanju, da bi jih lahko še kdo uporabljal.

V soboto, 1. oktobra 2016, bodo na Cankarjevi ulici, od 10. do 12. ure, občankam in občanom predstavili projekt Ne pozabi! Ponovno uporabi! in jih prijazno povabili naj bodo družbeno odgovorni, naj skrbijo za okolje in uporabljenim stvarem ponudijo novo priložnost. Z odmetavanjem še uporabnih izdelkov namreč odmetavamo surovine, trošimo energijo, vodo in onesnažujemo naravo.

Ekipa Centra ponovne uporabe Velenje bo v času predstavitve na Cankarjevi ulici sprejemala vse uporabne stvari, ki jih bodo očistili in jih nato po simbolični ceni ponudili v svojih prostorih.

Vabljeni na Cankarjevo! Ponudimo odpadnim izdelkom novo priložnost!

Vabilo -  pozabi - ponovno uporabi  1 10 2016

0.0
Zadnja posodobitev: petek, 30. september 2016, 13:50
Sorodne Novice: Na dogodku Ne pozabi - ponovno uporabi zamenjali 300 plastičnih vrečk za vrečke za večkratno uporabo Stojnica Ne pozabi - ponovno uporabi! Peta obletnica projekta Viški hrane Z rebalansom proračuna še več odličnih projektov in programov Predstavitev projekta "Ne pozabi! Ponovno uporabi!" Predstavitev letošnjih projektov Mestne občine Velenje in načrtov za prihodnost Projekt Viški hrane
SD Velenje Strokovni svet za okolje in prostor pri Občinski organizaciji Socialni demokrati Velenje CPU Center ponovne uporabe Ne pozabi! Ponovno uporabi!

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…