NOVICE ObO SD Velenje

Prvi primer okužbe s koronavirusom tudi v Velenju

0 Komentarji
51
26-03-2020
Do danes zjutraj je še veljalo, da med prebivalci Mestne občine Velenje ni bilo odkritega pozitivnega primera okužbe s koronavirusom. Danes zjutraj pa je bil potrjen prvi primer.

Po besedah strokovne direktorice dr. Katarine Rednak Paradiž, so doslej v tukajšnji vstopni točki opravili že 130 testiranj, trije vzorci so bili pozitivni, prvi na prebivalcu Mozirja, drugi Nazarij in tretji danes, Velenja.

Katarina Rednak Paradiževa znova opozarja, da je zelo verjetno okuženih še več ljudi, zato je treba ukrepe, ki nam jih svetujejo, še bolj dosledno upoštevati.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: V Velenju na voljo brezplačna dostava toplega obroka na dom V Velenju sprejeti številni ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa Kongres, kot ga še ni bilo oz. 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju Pogovorni večer Dolgotrajna oskrba – Tudi ti boš star! Kandidat za evropskega poslanca dr. Aleksander Jevšek na obisku v Velenju SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje Čistilni akciji Mestne občine Velenje se bomo pridružili tudi Socialni demokrati Velenje Tudi Socialni demokrati Velenje podprli akcijo Mladinske iniciative za 3. razvojno os Predstavitev volilnega programa SD "Samozavestna Slovenija 2018-2026" v Velenju
VELENJE koronavirus covid 19 prva okužba

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…