NOVICE ObO SD Velenje

Seja Predsedstva Občinske organizacije Socialnih demokratov Velenje

0 Komentarji
738
11-10-2016

Člani Občinske organizacije Socialnih demokratov Velenje so se včeraj, 11. oktobra 2016, zbrali na seji Predsedstva.

Predsednik Občinske organizacije Socialnih demokratov Velenje Bojan Kontič se je uvodoma dotaknil perečih vprašanj in nalog, ki v bližnji prihodnosti čakajo našo občinsko organizacijo. Pogovor je tekel tudi o delovanju stranke v Zgornji Savinjski dolini, o uspešnem delu strokovnih svetov, ki delujejo pod okriljem Socialnih demokratov Velenje in o kandidatih za državnozborske volitve.

Jan Škoberne poslanec iz vrst Socialnih demokratov v Državnem zboru Republike Slovenije in Andreja Katič ministrica za obrambo Republike Slovenije sta predstavila prizadevanja Socialnih demokratov na državnem nivoju, To so med drugim priprava novega zakona o obrambi, izboljšanje položaja poklicnih gasilcev, vojakov in policije v pravosodnem sistemu, zmanjševanje števila nezaposlenih in naraščanje zaposlenih, zmanjšanje čakalnih dob v zdravstvu in še mnogo drugih.

0.0
Zadnja posodobitev: torek, 11. oktober 2016, 12:30
Sorodne Novice: Odgovor na pisni pobudi svetnika dr. Adnana Glotića na 5. seji Sveta Mestne občine Velenje Odgovor na pisno pobudo svetnice Anite Lemež Kljajič na 4. seji Sveta Mestne občine Velenje Vprašanja in pobude svetniške skupine SD Velenje na 3. seji Sveta Mestne občine Velenje Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič odsoten zaradi zdravstvenih razlogov Novo vodstvo Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje Tradicionalna predstava Socialnih demokratov Velenje ob dnevu žena Imenovani člani odborov in komisij velenjskega občinskega sveta Slavnostno zaprisegli župan Bojan Kontič ter svetnice in svetniki Mestne občine Velenje
Andreja Katič bojan kontič Jan Škoberne SD Velenje Občinska organizacija Socialnih demokratov Velenje seja Predsedstva

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…