NOVICE ObO SD Velenje

Sobotno druženje ob Velenjskih jezerih

0 Komentarji
1014
15-09-2015
Nimate še nobene fotografije v tej galeriji...

V soboto, 12. septembra 2015, smo se člani in simpatizerji Občinske organizacije Socialnih demokratov Velenje družili in zabavali ob Velenjskih jezerih. 

Pri brunarici ob športnih igriščih smo se preizkusili v odbojki na mivki, tenisu in minigolfu. Tradicionalno pa smo se podali tudi na pohod oziroma tek okoli Škalskega jezera. Po končanih športnih aktivnostih smo se okrepčali z golažem in jedmi z žara, za dobro voljo pa so poskrbeli tudi muzikantje.

Bojan Kontič, predsednik SD Velenje je v svojem govoru poudaril, da se v Velenju trudimo delati dobro za ljudi. Dokaz za to so obnovljena promenada, Galerija Velenje, vila Rožle v Sončnem parku, pritlični prostori v Standardu, ki jih namenjamo podjetništvu in še mnogi drugi projekti. O dobro opravljenem delu priča tudi objava Ministrstva za finance, kjer so zapisali, da je Mestna občina Velenje v letu 2014 med vsemi največjimi občinami v državi največ investirala.

Vsem, ki so se sobotnega druženja udeležili se zahvaljujemo za prijetno družbo in jih vabimo, da se nam že oktobra pridružijo na našem tradicionalnem kostanjevem pikniku na Cankarjevi ulici.

0.0
Zadnja posodobitev: 15. september, 2015
Sorodne Novice: Prednovoletno druženje SD SAŠA Turnir v odbojki na mivki in druženje z Janom Škobernetom v Športnem parku Šoštanj Druženje ob peki palačink in prebiranju Kajuhovih pesmi Prebiranje Kajuhovih pesmi in druženje ob peki palačink Druženje vodstva Območne organizacije SD SAŠA v Ljubnem ob Savinji [V A B I L O] - Piknik in druženje za člane Območne organizacije SAŠA Dan za druženje in zabavo ob Velenjskem jezeru
druženje SD Socialni demokrati Velenje Velenjsko jezero

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017