NOVICE ObO SD Velenje

Socialni demokrati Velenje za strpnost in sožitje

0 Komentarji
678
4-09-2017

Strokovni svet za izobraževanje, šport in kulturo SD Velenje je v začetku septembra na Cankarjevi ulici organiziral dogodek na temo strpnosti in sožitja.

S stojnico so želeli prebivalce Mestne občine Velenje spodbuditi k vzpostavljanju strpnosti in tudi zaupanja ter k premagovanju nestrpnosti, ki velikokrat izvira iz neznanja in strahu pred neznanim.

Na stojnici, na kateri se jim je pridružil tudi predsednik države Borut Pahor, so delili oljčne vejice, kot simbol miru, prebirali odlomke iz knjige Boštjana Videmška in Unescove deklaracije o načelih strpnosti.

0.0
Zadnja posodobitev: nedelja, 05. november 2017, 15:41
Sorodne Novice: Novinarska konferenca - predstavitev kandidata SD Velenje za nadomestne volitve župana MO Velenje 11. seja Sveta Mestne občine Velenje Evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon na obisku v Velenju Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Svetniška skupina SD Velenje podpira oprostitev plačila najemnin za nepremičnine v lasti MOV Mestna občina Velenje prevzela skrb za 42 Slovencev nastanjenih v karanteni v Hotelu Paka Zdravstveni dom Velenje se sooča z velikim pomanjkanjem zaščitne opreme - podjetja prosijo za pomoč! Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje Mestna občina Velenje ohranja brezplačno pravno svetovanje Socialni demokrati pomagamo starejšim in pomoči potrebnim pri preskrbi z najnujnejšimi potrebščinami
Socialni demokrati Velenje sožitje šport in kulturo SD Velenje stojnica Strokovni svet za izobraževanje strpnost

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017