NOVICE ObO SD Velenje

Socialni demokrati Velenje za strpnost in sožitje

0 Komentarji
518
4-09-2017

Strokovni svet za izobraževanje, šport in kulturo SD Velenje je v začetku septembra na Cankarjevi ulici organiziral dogodek na temo strpnosti in sožitja.

S stojnico so želeli prebivalce Mestne občine Velenje spodbuditi k vzpostavljanju strpnosti in tudi zaupanja ter k premagovanju nestrpnosti, ki velikokrat izvira iz neznanja in strahu pred neznanim.

Na stojnici, na kateri se jim je pridružil tudi predsednik države Borut Pahor, so delili oljčne vejice, kot simbol miru, prebirali odlomke iz knjige Boštjana Videmška in Unescove deklaracije o načelih strpnosti.

0.0
Zadnja posodobitev: nedelja, 05. november 2017, 15:41
Sorodne Novice: Pogledi svetniške skupine SD Velenje na dogajanje v Mestni občini Velenje, september 2019 Srečno, Velenje! Socialni demokrati Velenje se bomo pridružili čistilni akciji Mestne občine Velenje Odgovor na pisni pobudi svetnika dr. Adnana Glotića na 5. seji Sveta Mestne občine Velenje Odgovor na pisno pobudo svetnice Anite Lemež Kljajič na 4. seji Sveta Mestne občine Velenje Vprašanja in pobude svetniške skupine SD Velenje na 3. seji Sveta Mestne občine Velenje Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič odsoten zaradi zdravstvenih razlogov Novo vodstvo Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje
Socialni demokrati Velenje Strokovni svet za izobraževanje sožitje strpnost šport in kulturo SD Velenje stojnica

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…