#SamozavestnaSlovenija Včlani se

NOVICE ObO SD Velenje

Socialni demokrati ZA zakon o 2. tiru Divača–Koper

0 Komentarji
266
12 sep 2017

Zadnjo septembrsko nedeljo, 24. septembra 2017, bo potekal zakonodajni referendum o drugem tiru železniške proge med Divačo in Koprom.

Kljub pomislekom glede vloge Madžarske in modela fi nanciranja v SD podpiramo izgradnjo drugega tira železniške proge Divača-Koper, saj je pomemben ne samo za vitalni razvoj Luke Koper, ampak razvoj slovenskega Primorja. Socialni demokrati smo prepričani, da mora Slovenija izkoristi ti svojo geostrateško lego, s ciljem, da odigra vlogo logistične platforme za centralno in jugovzhodno Evropo.

Socialni demokrati ZA zakon o 2. tiru Divača–Koper

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 18 september 2017 14:23
Sorodne Novice: Dan stranke in zaključni shod Socialnih demokratov v Ljubljani Tradicionalni pohod Socialnih demokratov na Goro Oljko Kandidati Socialnih demokratov za poslance so Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević Predstavitev kandidatov in kandidatk Socialnih demokratov SAŠA za državnozborske volitve Odziv na diskusijo o predvolilni agitaciji Socialnih demokratov na spletni strani www.velenje.com Obrambna ministrica Katič s pojasnili glede obravnave predloga zakona o obrambi v DZ Socialni demokrati Velenje za strpnost in sožitje Socialni demokrati nasprotujemo ​pripojitvi Bolnišnice Topolšica k Splošni bolnišnici Celje S Socialnimi demokrati Velenje in Mladim forumom SD Šaleške doline brezplačno v Planico Ministrica Andreja Katič predstavila predlog zakona o kritični infrastrukturi
Socialni demokrati Velenje 2. tir želežniška proga Koper-Divača

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..


Naroči se na e-novice!

Ko se naročite na e-novice SD Velenje, boste ekskluzivno prejeli informacije iz našega okolja in Državnega zbora RS, poslanca Jana Škoberneta, skozi celo leto.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal za nudenje aktualnih in potrebnih informacij podjetnikom, ki že poslujejo ali tistim, ki šele stopajo na samostojno podjetniško pot.

Podrobneje