NOVICE ObO SD Velenje

Socialni demokrati ZA zakon o 2. tiru Divača–Koper

0 Komentarji
736
12-09-2017

Zadnjo septembrsko nedeljo, 24. septembra 2017, bo potekal zakonodajni referendum o drugem tiru železniške proge med Divačo in Koprom.

Kljub pomislekom glede vloge Madžarske in modela fi nanciranja v SD podpiramo izgradnjo drugega tira železniške proge Divača-Koper, saj je pomemben ne samo za vitalni razvoj Luke Koper, ampak razvoj slovenskega Primorja. Socialni demokrati smo prepričani, da mora Slovenija izkoristi ti svojo geostrateško lego, s ciljem, da odigra vlogo logistične platforme za centralno in jugovzhodno Evropo.

Socialni demokrati ZA zakon o 2. tiru Divača–Koper

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek, 18. september 2017, 14:23
Sorodne Novice: Evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon na obisku v Velenju Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje Socialni demokrati pomagamo starejšim in pomoči potrebnim pri preskrbi z najnujnejšimi potrebščinami Svetnica Breda Kolar se je pridružila Socialnim demokratom Zaradi padca vlade nevarnost upočasnitve sprejema pomembnih zakonov in reform za našo dolino? Kongres, kot ga še ni bilo oz. 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju Vlada potrdila poroštveni zakon za tretjo razvojno os, protest zamrznjen Socialni demokrati Velenje se bomo pridružili čistilni akciji Mestne občine Velenje Ministrica Katič: "Novela zakona o kazenskem postopku uveljavlja pravno in pravično državo za vse."
Socialni demokrati Velenje 2. tir želežniška proga Koper-Divača

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017