#SamozavestnaSlovenija Včlani se

NOVICE ObO SD Velenje

Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja SD Velenje obeležil dan boja proti aidsu

1 Komentarji
1046
02 dec 2016

Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja SD Velenje je v znak podpore in solidarnosti obolelim z virusom HIV v četrtek, 1. decembra 2016, na Cankarjevi ulici v Velenju organiziral dogodek Bodi osveščen – bodi odgovoren.

Z dogodkom so opozarjali na to neozdravljivo bolezen, ozaveščali o varni spolnosti ter izrazili podporo in solidarnost obolelim z aidsom. Članice in člani Strokovnega sveta za socialna in zdravstvena vprašanja so mimoidočim razdelili kondome in rdeče pentlje, ki simbolizirajo dan boja proti aidsu.

Za prijetno vzdušje je poskrbela skupina Uroš Planinc group.

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 05 december 2016 12:53
Sorodne Novice: 5. junij – svetovni dan varstva okolja Bojan Kontič: "Na volitvah obkrožimo številko 10 in zagotovo bomo dobro izbrali!" Predstavitev Andreje Katič in Jana Škoberneta - ploščad ob Kidričevi cesti (nasproti Tržnice) Več kot 250 odgovorov na pobude in vprašanja občanov ČISTO + ZELENO =VELENJE Odziv na diskusijo o predvolilni agitaciji Socialnih demokratov na spletni strani www.velenje.com Bojan Kontič zanika odgovornost za domnevno preplačan blok 6 Termoelektrarne Šoštanj Strokovni svet za izobraževanje, kulturo in šport bo v pomlad zakorakal aktivno Mednarodni praznik žensk obeležili s komedijo To pa je zadrega Koalicija z občani - KS Staro Velenje
Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja SD Velenje virus HIV dan boja proti adisu

1 Odzivi Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja SD Velenje obeležil dan boja proti aidsu

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..


Naroči se na e-novice!

Ko se naročite na e-novice SD Velenje, boste ekskluzivno prejeli informacije iz našega okolja in Državnega zbora RS, poslanca Jana Škoberneta, skozi celo leto.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal za nudenje aktualnih in potrebnih informacij podjetnikom, ki že poslujejo ali tistim, ki šele stopajo na samostojno podjetniško pot.

Podrobneje