NOVICE ObO SD Velenje

Strokovni svet za izobraževanje, kulturo in šport bo v pomlad zakorakal aktivno

0 Komentarji
430
16-03-2018

V četrtek, 15. marca 2018, je v prostorih stranke SD Velenje potekala seja Strokovnega sveta za izobraževanje, kulturo in šport.

Članice in člani bodo v pomlad zakorakali aktivno. V prihodnjih mesecih načrtujejo pregled Knjigobežnic, brezplačnih izposojevalnic knjig, ki so med občankami in občani Mestne občine Velenje odlično sprejete. Zalogo knjig v Knjigobežnicah, ki so jih lani postavili na mestno otroško igrišče, v park pri gimnaziji, Sončni park in na Velenjsko plažo, bodo aprila obnovili in obiskovalcem zagotovili novosti.

Konec aprila bodo sodelovali pri izvedbi dogodka ob dnevu Zemlje, ki ga pripravlja Strokovni svet za okolje in prostor SD Velenje ter obiskovalcem delili doma vzgojene sadike rož in zelenjave.

V mesecu juniju načrtujejo dobrodelni izlet na Primorsko (ogled Postojnske jame, Kopra ter kopanje v Žusterni) za 50 socialno ogroženih otrok iz naše občine.

0.0
Zadnja posodobitev: petek, 16. marec 2018, 09:39
Sorodne Novice: Svetniško vprašanje v zvezi s preplastitvijo ceste na relaciji Jurko-Podpečan Odgovor na pisni pobudi svetnika dr. Adnana Glotića na 5. seji Sveta Mestne občine Velenje Odgovor na pisno pobudo svetnice Anite Lemež Kljajič na 4. seji Sveta Mestne občine Velenje Vprašanja in pobude svetniške skupine SD Velenje na 3. seji Sveta Mestne občine Velenje SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje Imenovani člani odborov in komisij velenjskega občinskega sveta Slavnostno zaprisegli župan Bojan Kontič ter svetnice in svetniki Mestne občine Velenje Vnovična zmaga župana Bojana Kontiča, lista SD osvojila absolutno večino v občinskem svetu Predstavitev kandidatk SD Velenje za Svet Mestne občine Velenje [IZOBRAŽEVANJE]
SD Velenje Strokovni svet za izobraževanje kulturo in šport pomladne aktivnosti Knjigobežnice dan Zemlje dobrodelni izlet za socialno ogrožene otroke.

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…