NOVICE ObO SD Velenje

Svetniška skupina SD Velenje obiskala Krajevno skupnost Bevče

0 Komentarji
1075
16-01-2018

Svetniška skupina Socialnih demokratov je v torek, 16. januarja 2018, v sklopu projekta Koalicija z občani obiskala Krajevno skupnost Bevče.

Skupaj z županom Mestne občine Velenje Bojanom Kontičem, vodjo svetniške skupine Socialnih demokratov Velenje Petrom Dermolom, vodjo Urada za komunalne dejavnosti na Mestni občini Velenje Antonom Brodnikom ter njegovim namestnikom Gašperjem Koprivnikarjem so krajanom predstavili aktivnosti Mestne občine Velenje v Krajevni skupnosti Bevče. Prav tako pa so prisluhnili sugestijam krajanov kaj v naslednjih letih še postoriti.

Krajani so izpostavili problem kanalizacije, ki jo del naselja še nima. Nekaj pripomb so imeli na vzdrževanje cest, čiščeje meteornih kanalov in ureditev križišč.

Na obisku v Krajevni skupnosti Bevče se je svetniški skupini pridružil tudi poslanec Jan Škoberne, ki je na kratko predstavil delo Socialnih demokratov v Državnem zboru Republike Slovenije.

0.0
Zadnja posodobitev: 16. januar, 2018
Sorodne Novice: Tanja Fajon in Socialni demokrati prihajamo v Velenje Novinarska konferenca - predstavitev kandidata SD Velenje za nadomestne volitve župana MO Velenje 11. seja Sveta Mestne občine Velenje Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Svetniška skupina SD Velenje podpira oprostitev plačila najemnin za nepremičnine v lasti MOV Mestna občina Velenje prevzela skrb za 42 Slovencev nastanjenih v karanteni v Hotelu Paka Zdravstveni dom Velenje se sooča z velikim pomanjkanjem zaščitne opreme - podjetja prosijo za pomoč! Nesprejemljivo je nameščanje oseb v izolacijo v velenjski hotel brez vedenja lokalne skupnosti Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje Mestna občina Velenje ohranja brezplačno pravno svetovanje
Koalicija z občani Krajevna skupnost Bevče Svetniška skupina SD Velenje VELENJE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017