NOVICE ObO SD Velenje

Svetniška skupina SD Velenje obiskala Krajevno skupnost Bevče

0 Komentarji
649
16-01-2018

Svetniška skupina Socialnih demokratov je v torek, 16. januarja 2018, v sklopu projekta Koalicija z občani obiskala Krajevno skupnost Bevče.

Skupaj z županom Mestne občine Velenje Bojanom Kontičem, vodjo svetniške skupine Socialnih demokratov Velenje Petrom Dermolom, vodjo Urada za komunalne dejavnosti na Mestni občini Velenje Antonom Brodnikom ter njegovim namestnikom Gašperjem Koprivnikarjem so krajanom predstavili aktivnosti Mestne občine Velenje v Krajevni skupnosti Bevče. Prav tako pa so prisluhnili sugestijam krajanov kaj v naslednjih letih še postoriti.

Krajani so izpostavili problem kanalizacije, ki jo del naselja še nima. Nekaj pripomb so imeli na vzdrževanje cest, čiščeje meteornih kanalov in ureditev križišč.

Na obisku v Krajevni skupnosti Bevče se je svetniški skupini pridružil tudi poslanec Jan Škoberne, ki je na kratko predstavil delo Socialnih demokratov v Državnem zboru Republike Slovenije.

0.0
Zadnja posodobitev: torek, 16. januar 2018, 21:33
Sorodne Novice: Pogledi svetniške skupine SD Velenje na dogajanje v Mestni občini Velenje, september 2019 Srečno, Velenje! Socialni demokrati Velenje se bomo pridružili čistilni akciji Mestne občine Velenje Odgovor na pisni pobudi svetnika dr. Adnana Glotića na 5. seji Sveta Mestne občine Velenje Odgovor na pisno pobudo svetnice Anite Lemež Kljajič na 4. seji Sveta Mestne občine Velenje Vprašanja in pobude svetniške skupine SD Velenje na 3. seji Sveta Mestne občine Velenje Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič odsoten zaradi zdravstvenih razlogov Novo vodstvo Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje
VELENJE Svetniška skupina SD Velenje Koalicija z občani Krajevna skupnost Bevče

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…