NOVICE ObO SD Velenje

Svetniško vprašanje v zvezi s preplastitvijo ceste na relaciji Jurko-Podpečan

0 Komentarji
529
22-07-2019

Svetnica SD Janja Rednjak je na 5. redni seji Sveta Mestne občine Velenje podala pisno vprašanje v zvezi s preplastitvijo ceste na relaciji Jurko-Podpečan:

Kdaj se bo izvršila obnova in preplastitev ceste na relaciji Jurko-Podpečan? Omenjena cesta ni javna, vendar je bila preplastitev načrtovana v preteklem letu oziroma naj bi bila izvedena najkasneje v letu 2019. Gospod Podpečan pravi, da je na enem delu navedenega odseka rezervoar Komunalnega podjetja Velenje in da za ta del ceste, tako pozimi kot ob močnejših nalivih, skrbi in čisti sam.


PISNI ODGOVOR UPRAVE MOV:
Ne gre za kategorizirano javno cesto, zato cesta tudi ni vzdrževana kot občinska javna cesta. Vzdržujejo jo krajani s pomočjo KS Vinska Gora (ki za ta namen prejema sredstva iz proračuna MOV, cesto tudi pluži) in KPV v okviru svojih potreb. Na cesto gravitira samo ena vseljena hiša. Cesta je bila pred dvema letoma odmerjena, parcele po katerih poteka cesta, so bile prenesene v last MOV – brez tega vlaganje MOV sploh ne bi bilo možno. Predlog glede asfaltiranja je, da se asfaltiranje sofinancira – in sicer uporabniki, KS Vinska Gora, Komunalno podjetje Velenje ter Mestna občina Velenje. Do dogovora še ni prišlo, zato se tudi še ni pristopilo k asfaltiranju.
Odgovor so pripravili v Uradu za komunalne dejavnosti.

0.0
Zadnja posodobitev: 22. julij, 2019
Sorodne Novice: Poslansko vprašanje Jana Škoberneta o časovnici prostorskega umeščanja in izgradnje 3. razvojne osi Socialni dmeokrati smo ZA novelo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerji Poslanska pobuda Andreje Katič v zvezi s podporo vsebinam medijev v boju proti nasilju nad ženskami Andreja Katič je postavila poslansko vprašanje ministrici za izobraževanje, znanost in šport Stališče Socialnih demokratov glede novele zakona o Zakonski zvezi in družinskih razmerjih (ZZDR) Poslanka Andreja Katič na Vlado RS naslovila poslansko vprašanje Andreja Katič na ministra za infrastrukturo dr. Petra Gapšeršiča naslovila vprašanje
Janja Rednjak pobude Seja Sveta Mestne občine Velenje Socialni demokrati Velenje svetnica

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017