#SamozavestnaSlovenija Včlani se

NOVICE ObO SD Velenje

[V A B I L O] - Piknik in druženje za člane Območne organizacije SAŠA

0 Komentarji
1155
30 maj 2016

V soboto, 4. junija 2016, vas ob 11. uri vabimo v Športni center Jakob, Ljubno ob Savinji na piknik in druženje članov Območne organizacije SAŠA.

Program:

  • 11:00 -  prihod
  • 11:30 - čas za bograč
  • 12:00 - 15:00 - športne igre (tenis, odbojka na mivki, košarka), druženje, aktivnosti za otroke
  • 15:00 - kosilo (žar)

Piknik  SD SAŠA 2016 - 2-page-001

0.0
Zadnja posodobitev: sreda 26 oktober 2016 09:11
Sorodne Novice: Turnir v odbojki na mivki in druženje z Janom Škobernetom v Športnem parku Šoštanj Predstavitev kandidatov in kandidatk Socialnih demokratov SAŠA za državnozborske volitve Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo Vabljeni na Kostanjev piknik! Druženje ob peki palačink in prebiranju Kajuhovih pesmi Srečanje članic in članov SD SAŠA Konferenca Mladega foruma SD SAŠA Ženski forum SD SAŠA gostil uspešne ženske iz različnih poslovnih okolij Ženski forum SD SAŠA vabi na žensko areno Močna in odločna 9. seja predsedstva Občinske organizacije SD Velenje in 5. seja Območne organizacije SD SAŠA
piknik druženje območna organizacija SD SAŠA

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..


Naroči se na e-novice!

Ko se naročite na e-novice SD Velenje, boste ekskluzivno prejeli informacije iz našega okolja in Državnega zbora RS, poslanca Jana Škoberneta, skozi celo leto.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal za nudenje aktualnih in potrebnih informacij podjetnikom, ki že poslujejo ali tistim, ki šele stopajo na samostojno podjetniško pot.

Podrobneje