NOVICE ObO SD Velenje

Vabljeni na posvet o razvoju in pomenu turizma v MO Velenje in Šaleški dolini

0 Komentarji
872
15-11-2016

Strokovni svet za gospodarski razvoj SD Velenje organizira posvet o razvoju in pomenu turizma v Mestni občini Velenje in Šaleški dolini, v torek, 22. novembra, ob 17. uri v Vili Bianca. Velenje se iz industrijskega okolja razvija v prepoznavno zeleno turistično destinacijo s svojo naravno in kulturno dediščino ter z upoštevanjem trajnostnega razvoja.

O priložnostih, pomenu in izzivih šaleškega in slovenskega turizma bodo spregovorili strokovnjaki, ki delujejo tako na lokalni kot nacionalni ravni.
Predstavljene bodo tudi smernice nove Strategije razvoja in trženja turizma v Mestni občini Velenje za obdobje 2016-2020.

Vljudno vabljeni k aktivnemu soustvarjanju nadaljnjega trajnostnega razvoja turizma v našem mestu in okolici.

Posvet-o-razvoju-in-pomenu-turizma-v-MO-Velenje

0.0
Zadnja posodobitev: 15. november, 2016
Sorodne Novice: Tanja Fajon in Socialni demokrati prihajamo v Velenje Novinarska konferenca - predstavitev kandidata SD Velenje za nadomestne volitve župana MO Velenje 11. seja Sveta Mestne občine Velenje Vabljeni na srečanje s Tanjo Fajon v Velenju Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Svetniška skupina SD Velenje podpira oprostitev plačila najemnin za nepremičnine v lasti MOV Mestna občina Velenje prevzela skrb za 42 Slovencev nastanjenih v karanteni v Hotelu Paka Zdravstveni dom Velenje se sooča z velikim pomanjkanjem zaščitne opreme - podjetja prosijo za pomoč! Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje Mestna občina Velenje ohranja brezplačno pravno svetovanje
turizem

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017