NOVICE ObO SD Velenje

Vabljeni na posvet o razvoju in pomenu turizma v MO Velenje in Šaleški dolini

0 Komentarji
488
15-11-2016

Strokovni svet za gospodarski razvoj SD Velenje organizira posvet o razvoju in pomenu turizma v Mestni občini Velenje in Šaleški dolini, v torek, 22. novembra, ob 17. uri v Vili Bianca. Velenje se iz industrijskega okolja razvija v prepoznavno zeleno turistično destinacijo s svojo naravno in kulturno dediščino ter z upoštevanjem trajnostnega razvoja.

O priložnostih, pomenu in izzivih šaleškega in slovenskega turizma bodo spregovorili strokovnjaki, ki delujejo tako na lokalni kot nacionalni ravni.
Predstavljene bodo tudi smernice nove Strategije razvoja in trženja turizma v Mestni občini Velenje za obdobje 2016-2020.

Vljudno vabljeni k aktivnemu soustvarjanju nadaljnjega trajnostnega razvoja turizma v našem mestu in okolici.

Posvet-o-razvoju-in-pomenu-turizma-v-MO-Velenje

0.0
Zadnja posodobitev: torek, 15. november 2016, 14:20
Sorodne Novice: Odgovor na pisni pobudi svetnika dr. Adnana Glotića na 5. seji Sveta Mestne občine Velenje Odgovor na pisno pobudo svetnice Anite Lemež Kljajič na 4. seji Sveta Mestne občine Velenje Vprašanja in pobude svetniške skupine SD Velenje na 3. seji Sveta Mestne občine Velenje Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič odsoten zaradi zdravstvenih razlogov Novo vodstvo Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje Tradicionalna predstava Socialnih demokratov Velenje ob dnevu žena Slavnostno zaprisegli župan Bojan Kontič ter svetnice in svetniki Mestne občine Velenje Prednovoletno srečanje Socialnih demokratov Velenje
turizem

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…