#SamozavestnaSlovenija Včlani se

NOVICE ObO SD Velenje

Vabljeni na prednovoletno srečanje Socialnih demokratov!

0 Komentarji
863
03 dec 2015

Vabljeni na prednovoletno srečanje, ki bo 11. 12. 2015, ob 19. uri v dvorani Medpodjetniškega izobraževalnega centra - MIC (na jezeru, nasproti Mestnega stadiona).

Oglas - Srečno 2015

0.0
Zadnja posodobitev: sreda 26 oktober 2016 09:11
Sorodne Novice: 32. spominsko srečanje borcev, planincev in članov veteranskih organizacij Dan stranke in zaključni shod Socialnih demokratov v Ljubljani Tradicionalni pohod Socialnih demokratov na Goro Oljko Kandidati Socialnih demokratov za poslance so Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević Predstavitev kandidatov in kandidatk Socialnih demokratov SAŠA za državnozborske volitve Odziv na diskusijo o predvolilni agitaciji Socialnih demokratov na spletni strani www.velenje.com Prednovoletno srečanje 2017 Vabljeni na Kostanjev piknik! Pogovor in srečanje z Borutom Pahorjem Srečanje članic in članov kljub dežju uspelo
SD Velenje prednovoletno srečanje 2015

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..


Naroči se na e-novice!

Ko se naročite na e-novice SD Velenje, boste ekskluzivno prejeli informacije iz našega okolja in Državnega zbora RS, poslanca Jana Škoberneta, skozi celo leto.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal za nudenje aktualnih in potrebnih informacij podjetnikom, ki že poslujejo ali tistim, ki šele stopajo na samostojno podjetniško pot.

Podrobneje