NOVICE ObO SD Velenje

Vlada potrdila poroštveni zakon za tretjo razvojno os, protest zamrznjen

0 Komentarji
835
10-10-2019

Na podlagi danes sprejetega predloga poroštvenega zakona s strani Vlade Republike Slovenije, ki vključuje poroštvo za odsek Slovenj Gradec–Velenje, je bila sprejeta odločitev, da se napovedani protest, ki je bil predviden v četrtek, 17. oktobra 2019, pred stavbo Vlade Republike Slovenije, zamrzne.

Sprejeta odločitev Vlade Republike Slovenije je pomemben korak k izgradnji tretje razvojne osi. Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je v današnji izjavi zagotovila, da bo po izdelavi investicijskega programa, ki je v pripravi, poleg severnega kraka Velenje–Slovenje Gradec speljan sprejem poroštvenega zakona tudi za odsek Velenje–Šentrupert.

Velenjčanke in Velenjčani bomo tudi v prihodnje budno bdeli nad potekom investicije, ter se zavzemali za čim hitrejšo izgradnjo celotne trase hitre ceste med Slovenj Gradcem in Šentrupertom. Napovedani protest je tako do sprejetja poroštvenega zakona v državnem zboru za celotno traso hitre ceste od Slovenj Gradca do Šentruperta zamrznjen.

0.0
Zadnja posodobitev: 10. oktober, 2019
Sorodne Novice: Vlada sprejela Odlok o začasni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah Zaradi padca vlade nevarnost upočasnitve sprejema pomembnih zakonov in reform za našo dolino? Ministrica Katič: "Novela zakona o kazenskem postopku uveljavlja pravno in pravično državo za vse." Tudi Socialni demokrati Velenje podprli akcijo Mladinske iniciative za 3. razvojno os Obrambna ministrica Katič s pojasnili glede obravnave predloga zakona o obrambi v DZ Socialni demokrati ZA zakon o 2. tiru Divača–Koper Ministrica Andreja Katič predstavila predlog zakona o kritični infrastrukturi Socialni dmeokrati smo ZA novelo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerji Socialni demokrati predstavili osnutek Zakona o regulaciji konoplje Andreja Katič premieru Miru Cerarju: "Ali vlada načrtuje spremembo dohodninske lestvice?"
3. razvojna cesta Alenka Bratušek hitra cesta ministrstvo za infrastrukturo poroštveni zakon protest SD Velenje VELENJE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017