NOVICE ObO SD Velenje

Zdravstveni dom Velenje se sooča z velikim pomanjkanjem zaščitne opreme - podjetja prosijo za pomoč!

0 Komentarji
585
27-03-2020

Zaradi širjenja koronavirusa se v Zdravstvenem domu Velenje soočajo z velikim pomanjkanjem zaščitne opreme (mask, rokavic, očal, zaščitnih oblek). 

V želji, da bi zaposleni še naprej varno in dobro poskrbeli za zdravje občank in občanov sta jim na pomoč že priskočila Civilna zaščita Mestne občine Velenje in Mestna občina Velenje. Ker ne kaže, da bodo potrebno opremo kmalu dobili s strani države, so se danes odločili pozvati vsa podjetja, ki imajo zaščitno opremo ali dostop do nje in je ne potrebujejo, da jim jo donirajo.

Vsaka, še tako majhna donacija, za Zdravstveni dom Velenje pomeni veliko pomoč! Zato tudi Socialni demokrati Velenje prijazno pozivamo vse, ki lahko pomagajo, da priskočijo na pomoč.

0.0
Zadnja posodobitev: 27. marec, 2020
Sorodne Novice: Tanja Fajon in Socialni demokrati prihajamo v Velenje Novinarska konferenca - predstavitev kandidata SD Velenje za nadomestne volitve župana MO Velenje 11. seja Sveta Mestne občine Velenje Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Svetniška skupina SD Velenje podpira oprostitev plačila najemnin za nepremičnine v lasti MOV Mestna občina Velenje prevzela skrb za 42 Slovencev nastanjenih v karanteni v Hotelu Paka Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje Mestna občina Velenje ohranja brezplačno pravno svetovanje Pogledi svetniške skupine SD Velenje na dogajanje v Mestni občini Velenje, september 2019 Srečno, Velenje!
koronavirus pomanjkanje zaščitne opreme pomoč VELENJE Zdravstveni dom velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017