#SamozavestnaSlovenija Včlani se

NOVICE ObO SD Velenje

Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo

0 Komentarji
130
14 mar 2018

Članice Ženskega foruma SD SAŠA pripravljajo celodnevni dogodek na temo ženskega podjetništva, v sklopu katerega bodo organizirale dobrodelno modno revijo s priznanimi modnimi oblikovalci.

Zbrana sredstva bodo namenjena letovanju otrok iz socialno ogroženih družin.
Izvedle bo tudi delavnico za krepitev vloge ženske v poslovnem svetu, in sicer z namenom osvojitve osnovnih veščin retorike in poslovnega obnašanja.

Več informacij o dogodku kmalu ...

0.0
Zadnja posodobitev: petek 16 marec 2018 08:13
Sorodne Novice: Ženski forum SD SAŠA z gostjama o enakosti spolov, pravicah žensk ... Ženski večer mal' dr'gač Predstavitev kandidatov in kandidatk Socialnih demokratov SAŠA za državnozborske volitve Srečanje članic in članov SD SAŠA Konferenca Mladega foruma SD SAŠA Ženski forum SD SAŠA gostil uspešne ženske iz različnih poslovnih okolij Ženski forum SD SAŠA vabi na žensko areno Močna in odločna 9. seja predsedstva Občinske organizacije SD Velenje in 5. seja Območne organizacije SD SAŠA S Socialnimi demokrati Velenje in Mladim forumom SD Šaleške doline brezplačno v Planico Mladi forum SD Šaleške doline dan žena obeležil s predstavo
Ženski forum SD SAŠA žensko podjetništvo dobrodelna modna revija socialno ogrožene družine

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..


Naroči se na e-novice!

Ko se naročite na e-novice SD Velenje, boste ekskluzivno prejeli informacije iz našega okolja in Državnega zbora RS, poslanca Jana Škoberneta, skozi celo leto.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal za nudenje aktualnih in potrebnih informacij podjetnikom, ki že poslujejo ali tistim, ki šele stopajo na samostojno podjetniško pot.

Podrobneje