NOVICE ObO SD Velenje

Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo

0 Komentarji
641
14-03-2018

Članice Ženskega foruma SD SAŠA pripravljajo celodnevni dogodek na temo ženskega podjetništva, v sklopu katerega bodo organizirale dobrodelno modno revijo s priznanimi modnimi oblikovalci.

Zbrana sredstva bodo namenjena letovanju otrok iz socialno ogroženih družin.
Izvedle bo tudi delavnico za krepitev vloge ženske v poslovnem svetu, in sicer z namenom osvojitve osnovnih veščin retorike in poslovnega obnašanja.

Več informacij o dogodku kmalu ...

0.0
Zadnja posodobitev: 16. marec, 2018
Sorodne Novice: Na pobudo Mladega foruma SD Šaleške doline zbirali darila za otroke iz socialno ogroženih družin Novinarska konferenca - PREDSTAVITEV KANDIDATOV SD SAŠA ZA VOLITVE V DRŽAVNI ZBOR 2022 Kandidati SD SAŠA na državnozborskih volitvah bodo Andreja Katič, Janja Rednjak in Mark Molnar Predsedstvo SD SAŠA se je včeraj seznanilo z možnostjo sosežiga goriva SRF v TEŠ Prednovoletno druženje SD SAŠA Le DA pomeni DA - pogovorni večer Ženskega foruma SD SAŠA ob mednarodnem dnevu boja proti nasilju Novo vodstvo Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA Ženski forum SD SAŠA z gostjama o enakosti spolov, pravicah žensk ... Ženski večer mal' dr'gač Predstavitev kandidatov in kandidatk Socialnih demokratov SAŠA za državnozborske volitve
dobrodelna modna revija socialno ogrožene družine Ženski forum SD SAŠA žensko podjetništvo

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017