NOVICE ObO SD Velenje

Ženski večer mal' dr'gač

0 Komentarji
1180
6-09-2018
• Kdaj si nazadnje rekla NE?
• Kdaj si nazadnje prevzela odgovornost?
• Kdaj si nazadnje javno izrazila svoje mnenje?
• Kdaj si si nazadnje dovolila biti to, kar si?
• Kdaj si si nazadnje vzela čas samo zase?

Ženska, zbudi se!

Nekaj besed o gostjah:
Sonja Lokar: Sociologinja, aktivistka, feministka in nekdanja političarka. Doma in v Evropi je znana kot borka ne le za ženske pravice, ampak pravice vseh šibkejših in marginaliziranih skupin. Na njeno pobudo je leta 2007 v Sloveniji nastal Ženski lobi Slovenije (ŽLS), maja leta 2012 pa je Lokarjeva postala predsednica Evropskega ženskega lobija (EWL).

Mija Javornik: Mija je enajsto leto dejavna v civilnodružbeni organizaciji na področju človekovih pravic žensk kot vodja programov, je trenerka v Global Thinkers Forumu (London), je tudi generalna sekretarka ŽF SD in članica izvršnega odbora ženske skupine Stranke evropskih socialistov (PES Women). Zaposlena je na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport.


0.0
Zadnja posodobitev: 07. september, 2018
Sorodne Novice: Stand up večer ob dnevu žena Na predvečer dneva upora proti okupatorju položili venec k spomeniku padlim borcem in žrtvam fašizma Stand up večer ob dnevu žena: Gašper Bergant & Sašo Stare Le DA pomeni DA - pogovorni večer Ženskega foruma SD SAŠA ob mednarodnem dnevu boja proti nasilju Pogovorni večer od dolgotrajni oskrbi Pogovorni večer Dolgotrajna oskrba – Tudi ti boš star! Pogovorni večer o pravilni in varni uporabi zdravil Ženski forum SD SAŠA z gostjama o enakosti spolov, pravicah žensk ... Večer s kandidatko za volitve v Državni zbor Republike Slovenije Aleksandro Vasiljević Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo
položaj žensk VELENJE ženska volilna pravic ženske Ženski forum SD SAŠA ženski večer

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017