NOVICE ObO SD Velenje

Ženski večer mal' dr'gač

0 Komentarji
898
6-09-2018
• Kdaj si nazadnje rekla NE?
• Kdaj si nazadnje prevzela odgovornost?
• Kdaj si nazadnje javno izrazila svoje mnenje?
• Kdaj si si nazadnje dovolila biti to, kar si?
• Kdaj si si nazadnje vzela čas samo zase?

Ženska, zbudi se!

Nekaj besed o gostjah:
Sonja Lokar: Sociologinja, aktivistka, feministka in nekdanja političarka. Doma in v Evropi je znana kot borka ne le za ženske pravice, ampak pravice vseh šibkejših in marginaliziranih skupin. Na njeno pobudo je leta 2007 v Sloveniji nastal Ženski lobi Slovenije (ŽLS), maja leta 2012 pa je Lokarjeva postala predsednica Evropskega ženskega lobija (EWL).

Mija Javornik: Mija je enajsto leto dejavna v civilnodružbeni organizaciji na področju človekovih pravic žensk kot vodja programov, je trenerka v Global Thinkers Forumu (London), je tudi generalna sekretarka ŽF SD in članica izvršnega odbora ženske skupine Stranke evropskih socialistov (PES Women). Zaposlena je na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport.


0.0
Zadnja posodobitev: petek, 07. september 2018, 13:35
Sorodne Novice: Stand up večer ob dnevu žena: Gašper Bergant & Sašo Stare Le DA pomeni DA - pogovorni večer Ženskega foruma SD SAŠA ob mednarodnem dnevu boja proti nasilju Pogovorni večer od dolgotrajni oskrbi Pogovorni večer Dolgotrajna oskrba – Tudi ti boš star! Pogovorni večer o pravilni in varni uporabi zdravil Ženski forum SD SAŠA z gostjama o enakosti spolov, pravicah žensk ... Večer s kandidatko za volitve v Državni zbor Republike Slovenije Aleksandro Vasiljević Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo Ženski forum SD SAŠA gostil uspešne ženske iz različnih poslovnih okolij Ženski forum SD SAŠA vabi na žensko areno Močna in odločna
VELENJE Ženski forum SD SAŠA ženski večer ženske ženska volilna pravic položaj žensk

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017
18-01-2016
Pozdrav, mene bi pa zanimalo kje je mogoče videti…