#SamozavestnaSlovenija Včlani se

NOVICE ObO SD Velenje

Ženski večer mal' dr'gač

0 Komentarji
647
06 sep 2018
• Kdaj si nazadnje rekla NE?
• Kdaj si nazadnje prevzela odgovornost?
• Kdaj si nazadnje javno izrazila svoje mnenje?
• Kdaj si si nazadnje dovolila biti to, kar si?
• Kdaj si si nazadnje vzela čas samo zase?

Ženska, zbudi se!

Nekaj besed o gostjah:
Sonja Lokar: Sociologinja, aktivistka, feministka in nekdanja političarka. Doma in v Evropi je znana kot borka ne le za ženske pravice, ampak pravice vseh šibkejših in marginaliziranih skupin. Na njeno pobudo je leta 2007 v Sloveniji nastal Ženski lobi Slovenije (ŽLS), maja leta 2012 pa je Lokarjeva postala predsednica Evropskega ženskega lobija (EWL).

Mija Javornik: Mija je enajsto leto dejavna v civilnodružbeni organizaciji na področju človekovih pravic žensk kot vodja programov, je trenerka v Global Thinkers Forumu (London), je tudi generalna sekretarka ŽF SD in članica izvršnega odbora ženske skupine Stranke evropskih socialistov (PES Women). Zaposlena je na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport.


0.0
Zadnja posodobitev: petek 07 september 2018 13:35
Sorodne Novice: Ženski forum SD SAŠA z gostjama o enakosti spolov, pravicah žensk ... Večer s kandidatko za volitve v Državni zbor Republike Slovenije Aleksandro Vasiljević Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo Ženski forum SD SAŠA gostil uspešne ženske iz različnih poslovnih okolij Ženski forum SD SAŠA vabi na žensko areno Močna in odločna Spoznavni večer Mladega foruma SD Velenje Poslanski večer Jana Škoberneta z ministrico za kulturo mag. Julijano Bizjak Mlakar.​
VELENJE Ženski forum SD SAŠA ženski večer ženske ženska volilna pravic položaj žensk

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..


Naroči se na e-novice!

Ko se naročite na e-novice SD Velenje, boste ekskluzivno prejeli informacije iz našega okolja in Državnega zbora RS, poslanca Jana Škoberneta, skozi celo leto.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal za nudenje aktualnih in potrebnih informacij podjetnikom, ki že poslujejo ali tistim, ki šele stopajo na samostojno podjetniško pot.

Podrobneje