test

Včlanitev v Občinsko organizacijo Socialni demokrati Velenje, poteka z registracijo v članski portal SD Velenje, ali preko pristopne izjave.


Včlanitev v OOSD Velenje z registracijo v članski portal SD Velenje

Z registracijo v članski spletni portal SD Velenje, pridobite možnost interaktivnega sodelovanja z vodstvom, člani v Forumih ter urejanje svojega profila.

Včlani in registriraj se v članski portal SD Velenje


Prijava za simpatizerje SD Velenje

Za vse simpatizerje SD Velenje pa omogočamo vstop v portal SD Velenje, z namenom, deljenja informacij in obojestranskemu sodelovanju in obveščanju o vseh aktivnostih, ki so v Forumih in Strokovnih svetih SD Velenje. Izpolnite obrazec na desni strani.


Včlanitev preko pristopne izjave

Izpolni spodnji obrazec ali pripet pdf pdf dokument "PRISTOPNA IZJAVA", izpolni in pošlji na naslov: OO SD Velenje, Prešernova 1, 3320 Velenje, ali preko e-naslova: info@sd-velenje.si.

Vstop v članski portal SD Velenje

Če ste član SD Velenje in ste že ustvarili uporabniško ime in geslo za članski portal, se lahko PRIJAVITE in VSTOPITE do vsebine za člane SD Velenje. Če ste član SD Velenje, vendar še niste ustvarili računa za članski portal, se obrnite na admin@clan.sd-velenje.si.

Registracija v članski portal SD Velenje

Registracijo v članski portal SD Velenje lahko uredite preko spletnega obrazca, kjer izpolnite zahtevana polja za registracijo. Takoj po odobritvi skrbnika portala, boste na vaš e-naslov prejeli potrditev vaše registracije.

Registriraj se v članski portal SD Velenje

Pozabljeno uporabniško ime

Uporabniško ime je enako vašemu e-naslovu. Če ste pozabili uporabniško ime za vstop v članski portal SD Velenje, se obrnite na admin@clan.sd-velenje.si. Če je mogoče, navedite vaše kontaktne podatke, da vas bomo lahko poiskali v našem sistemu.

Pozabljeno geslo

Za pošiljanje opomnika z novim geslom kliknite povezavo za ponastavitev gesla. To bo poslalo e-pošto na e-naslov, s katerim ste se prvotno registrirali v članski portal SD Velenje. Če niste prejeli e-pošte, preverite mapo za neželjeno pošto. Če še vedno nimate gesla, se obrnite na  admin@clan.sd-velenje.si. Upoštevajte, da lahko samo ponastavimo geslo, nimamo pa dostopa do vašega gesla.

Pristopna izjava

Izberi stranko, forum (potrdiš lahko več polj)...

Ulica in hišna številka:

Varstvo osebnih podatkov