NOVICE ObO SD Velenje

Med poslance Socialnih demokratov v Državnem zboru sedel Jan Škoberne

0 Komentarji
1663
18-05-2015

Namesto Andreje Katič, ki je minuli teden nastopila funkcijo ministrice za obrambo, je danes med poslance Socialnih demokratov v Državnem zboru sedel Jan Škoberne.

Parlamentarna mandatno-volilna komisije se je na seji seznanila s sklepom Državne volilne komisije, da ima na podlagi predčasnih volitev iz julija lani pravico opravljati funkcijo poslanca v času, ko bo Katičeva obrambna ministrica, 27-letni predsednik Mladega foruma SD Jan Škoberne, ki je vodenje Mladega foruma prevzel 13. oktobra 2012 in trenutno predseduje organizaciji v svojem drugem mandatu, v mladinskem sektorju pa deluje že več kot deset let. V širšem mladinskem sektorju je Jan Škoberne med drugim opravljal naloge predsednika Dijaške organizacije Slovenije, podpredsednika Mladinskega sveta Slovenije za zakonodajo ter predsednika Kluba evropskih študentov. Želimo mu uspešno delo!

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Andreja Katič: Čestitke ob državnem prazniku, dnevu Rudolfa Maistra Evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon na obisku v Velenju Čestitke ob državnem prazniku - dnevu upora proti okupatorju! Kongres, kot ga še ni bilo oz. 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju Tradicionalna predstava Socialnih demokratov Velenje ob dnevu žena Prednovoletno srečanje Socialnih demokratov Velenje V Mozirju in Šoštanju že znana kandidata Socialnih demokratov za župana oz. županjo Najava kandidature Socialnih demokratov Šoštanj Članstvo Socialnih demokratov podprlo vstop stranke v levosredinsko koaliciJo
Državni zbor Jan Škoberne poslanec SD

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017